Skip to main content

15. MACH-TECH és 8. IPAR NAPJAI szakkiállítások

Megjelent: 2020. december 07.

20201021 2A Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban

2021. május 10–13. között, 8. alkalommal kerül megrendezésre a 15 éves MACH-TECH Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás és a megújított IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás. Örömmel tájékoztatjuk partnereinket, hogy a MACH-TECH és az IPAR NAPJAI kiállítói és látogatói május közepén már a Hungexpo új és megújult pavilonjaiban tudnak találkozni és üzletet kötni.

 

A Hungexpo ipari kiállításai évtizedek óta Magyarország legnagyobb és legjelentősebb üzleti eseményei az ipari szektorban.
A 2021-es ipari rendezvény előkészületeit már megkezdtük, dolgozunk a jövő évi újdonságokon, a szakmai programokon, bemutatókon, versenyeken. A kiállítási csokorról elmondhatjuk, hogy már 4000 m2 területet foglaltak le a kiállítók, ami eddig több mint 60 cég részvételét jelenti.

 

20201021 102724


Az eseményen, amely komplex megoldásokat nyújt kis-, közép- és nagyvállalatok számára, ismét kiemelt téma lesz az IPAR 4.0, napjaink kulcsfontosságú technológiai irányzata. A kiállítók kiemelt figyelem mellett mutathatják be az IPAR 4.0 adta lehetőségeket, különös tekintettel az automatizálásban és az ipari elektronikában rejlő fejlődési irányokra, az egymással kommunikáló intelligens gépekre (M2M), az önbeállító gyártási folyamatokra és a rendkívül hatékony tömeggyártásra.
Az október folyamán bevezetett fokozott egészségügyi higiéniai rendelkezések betartása mellett megrendezett kiállításaink a kiállítói visszajelzések alapján beváltották a hozzájuk fűzött reményeket, és bizonyították, hogy szükségesek a jól kontrollált módon lebonyolított üzleti rendezvények, mert a személyes jelenlétet az üzletkötésnél, kapcsolatépítésnél semmi nem tudja helyettesíteni. Bár a látogatók és kiállítók száma a jelenlegi helyzetben csökkent, a kiállítók arról számoltak be, hogy a megjelent látogatók komoly vásárlási szándékkal érkeztek, ami a várakozásnál jobb eredményt hozott.
Mivel számunkra a rendezvényeink résztvevőinek egészsége elsődleges, létrehoztunk egy, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által is jóváhagyott egészségügyi szabálykönyvet, amely számos intézkedést tartalmaz, és célja, hogy a kiállításon történő részvétel ne jelentsen nagyobb egészségügyi kockázatot, mint egy bevásárlóközpont látogatása. A szabálykönyv értelmében a résztvevők a kiállítás területére kizárólag hőmérséklet-ellenőrzés és fertőtlenítés után léphetnek be, továbbá a kiállítási pavilonokat minden nap nyitás előtt ködölő berendezésekkel teljes mértékben fertőtlenítjük, és a megszokottnál szélesebb közlekedőutakat alakítunk ki, hogy elősegítsük a szociális távolság betartását. A vizes blokkokat, amelyeket felújítottunk és érintésmentessé tettünk, naponta többször fertőtlenítjük. Emellett számos kézfertőtlenítőt helyezünk ki a kiállítás területére, amelyek használatára, csakúgy, mint a kötelező maszkviselésre a látogatók figyelmét rendszeresen felhívjuk.

 

20201021 110125


A Hungexpo vezetése figyelemmel kíséri a járványhelyzet alakulását, egyeztet a felelős kormányzati szervekkel és betartja a hatályos rendelkezéseket.
Hiszünk benne, hogy egy ilyen kihívással teli időszakban az összefogás és az egymásra való odafigyelés a legfontosabb.
A Hungexpo Zrt. Magyarország és a régió vezető kiállítás- és konferenciaszervező cége, rendezvényei évtizedek óta a magyar gazdaság helyzetének értékmérői. Cégünk bízik abban, hogy a járvány lecsengésével az eddig megszokott, szükséges biztonsági intézkedések betartásával kiállításaink nemcsak újra indulnak, hanem továbbra is a magyar gazdaság fellendülésének motorjai lesznek.

 

Bővebb információ és kiállítói jelentkezés:
www.iparnapjai.hu