magyar elektronika

E-mail cím:*

Név:

{a-feliratkozással-elfogadja-az-adl-kiadó-kft-adatvédelmi-és-adatkezelési-tájékoztatóját-1}

ipar napjai i logo cvs web A Hungexpo Zrt. új koncepciójának lépéseit követve IPAR NAPJAI 2014 néven megszervezi  Magyarország legátfogóbb ipari szakkiállítását, amely egy időben, egy helyen ad lehetőséget minden ipari szegmens bemutatására.

.

 

Résztvevők

Az idei Ipar Napjaira eddig több kiállító küldte be a jelentkezését, mint két éve az azonos időszakban. A szervezők megkezdték – a 12 országból érkezett több, mint 180 kiállítóval egyeztetve – az A pavilon standjainak kiosztását. (A jelenleg lefoglalt 5000 m2 fölött a helyeket már csak a jelentkezések sorrendjében, feltételesen tudják előjegyezni partnereiknek.)
A kiállításon nemcsak törzskiállítók és új üzletfelek vesznek részt, de visszatérők is, a kiállítás nemzetköziségét pedig a tajvani és a német kollektív standok erősítik majd. A rendezvényen szép számban vesznek részt a multinacionális nagyvállalatok, valamint a hazai közép- és kisvállalkozások egyaránt. A teljes kiállítói listát a rendezvény honlapján (www.iparnapjai.hu) a kiállítói lista menüpont alatt találják az érdeklődők.

 

DSC 0607 web

 

Kiemelt szekciók

A kiállításon az ipari automatizálástól a méréstechnikán keresztül a robottechnikáig számos területről érkezett cég mutatkozik be, a műanyagalkatrész-gyártástól a felületkezelésen át a hidraulikus, pneumatikus megoldásokig, a szerszámgépgyártástól a fémmegmunkáláson keresztül a munkavédelemig, a szereléstechnikai, kötéstechnikai eszközökön át az átfogó logisztikai megoldásokig.


A teljes árucsoportjegyzékből kiemelt tematikai pontok, szekciók a következők:

 • INDUSTRIAUTOMATION
  (ipari elektronika, elektrotechnika, automatizálás),

 • ENERGEXPO
  (energetika, energiagazdálkodás),

 • FLUIDTECH
  (fluidtechnika: pneumatika, hidraulika, szivattyúk, kompresszorok, tömítéstechnika),

 • SUBCON
  (beszállítóipar, fémfeldolgozás),

 • MACH&WELD
  (gépgyártás, hegesztéstechnika, robotika),

 • CHEMTECH
  (vegyipar, műanyagipar, gumiipar),

 • SECUTECH-VÉDTECH
  (munkavédelem, tűzvédelem, biztonságtechnika),

 • LOGEXPO
  (ipari logisztika).

 

Újdonságok

A már bejelentkezett kiállítók számos újdonsággal várják az érdeklődőket. Többek között az ABB Kft. áll elő újdonságával, az ABB Force Control (FC) erőmérő cellával, amelynek grafikus programozói felülete, nyomaték- és sebességszabályozása egyaránt megújult, és amely jelentősen növeli a megmunkálás hatékonyságát. A Com-Forth Kft. jóvoltából megtudhatják majd a látogatók, hogy mi is az a groov, az IMI International Kft. Norgren Divízió bemutatja, hogy mire jó egy IVAC-henger, az INS Ipari Alkalmazások Zrt. pedig azt, hogy mitől jobb az új TORNADO® T-2 forgódugattyús szivattyú az előző verziónál.
A Ge-Co Hungary Kft. elhozza a kiállításra 3D-nyomtatóját, amely forradalmian új megoldást kínál a fejlesztési idő csökkentésére a tervezéstől a szerszámkészítésig terjedő folyamatban. A KEMATECHNIK Mérnökiroda Kft. a látogatók elé tárja az új gyorskoptató technológiát, amelyben nagy sebességű, örvénylő mozgást végző  koptatótestek által jön létre az eddigi vibrácós gépekhez képest hatékonyabb megmunkálás, amely lerövidíti a feldolgozáshoz szükséges időt. A maguk módján szintén időt takarítanak meg a KRL Kontrol Kft. által gyártott FOT-típusú fázisjavító berendezések, amelyek bekapcsolási ideje akár 20 ms-nál is kisebb lehet, a tesa tape Kft. pedig új megoldást mutat tesa® ACXplus kétoldalas ragasztószalagjával az iparban felmerülő, nagy kihívást jelentő, tartós ragasztási igények kielégítésére.
    A Hungexpo meghívja az érdeklődőket Magyarország legnagyobb ipari seregszemléjére, ahol az érdeklődők számos kiállító termékeivel, szolgáltatásaival, újdonságaival találkozhatnak.

 

www.iparnapjai.hu

 

 

A Magyar Elektronika Szakfolyóirat Szerkesztősége nagy örömmel várja látogatását a Hungexpo területén 2014. május 27-30. között megrendezendő IPAR NAPJAI kiállításon!

A kiállításra ingyenes e-ticket belépőjegy igényelhető az alábbi
- a kiállításszervezővel történt együttműködésünk alapján kialakított -
regisztrációs linken:

http://www.iparnapjai.hu/magyarelektronika

 

Ipar Napjai 2014 Egyuttm Banner ingy belepojegy

 

 

 

Még több Ipar Napjai