magyar elektronika

E-mail cím:*

Név:

{a-feliratkozással-elfogadja-az-adl-kiadó-kft-adatvédelmi-és-adatkezelési-tájékoztatóját-1}

agilentAz Agilent N8900 sorozata 14 különböző áram‑feszültség‑teljesít­mény kombinációból álló, egykimenetű, automatikus beállítású tápegység-termékcsalád, amely 5, 10 és 15 kW teljesítményű típusokat tartalmaz. Az N8900 sorozat 5 kW-on túlra terjeszti ki az Agilent nagyteljesítményű, egykimenetű, egyenáramú tápegység-alapmodell családjának teljesítményhatárát, és a nagyteljesítményű termékkategóriában is elérhetővé teszi az automatikus beállítás előnyeit. A családban elérhető modellek feszültsége az 1500 V-ot, árama pedig az 510 A-t is eléri. Ez idő szerint az Agilent az egyetlen vállalat, amely automatikus beállítású kimeneti funkciókkal rendelkező tápegységeket gyárt, ajánl és értékesít világszerte az 5…15 kW teljesítménytartományban.

 

.


Az Agilent Technologies N8900 sorozatában 5, 10 és 15 kW teljesítménytartományú, automatikus beállítású, egykimenetű, programozható DC-tápegységek találhatók az automatikus vizsgálóberendezésekben történő alkalmazásra, amelyek pontosan az ehhez megfelelő képességeket nyújtják, pontosan a megfelelő áron. Az N8900-sorozatú tápegységek automatikus beállítású kimeneti jellemzői példátlan rugalmasságot tesznek lehetővé az egész teljesítménytartomány kihasználására változatos feszültség- és árambeállításoknál is. A hagyományos, „négyszögletes” kimeneti karakterisztikájú tápegységek ugyanis a teljes teljesítményüket csupán egyetlen feszültség–áram értékpárnál voltak képesek leadni. Jelenleg egyedül csak az N8900 képes egymaga ellátni több, különféle tápegység feladatát.   
Az N8900-sorozat stabil kimeneti teljesítményt állít elő. Beépített feszültség- és árammérő műszerekkel rendelkezik, és automatikusan állítja be a kimeneti feszültséget a 80…1500 V, a kimeneti áramot pedig a 10…510 A-es tartományban. Ezek a táp­egységek számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek a rendszerbe építéshez szükségesek: mint például a többfajta, szabványos be-kimeneti interfészek, amelyek segítségével gyorsabban lehet kidolgozni a vizsgálórendszert. Fontos előny a kompakt, 3U-méret, amellyel jelentős helyet lehet megtakarítani a mérőrendszer rackszekrényében. Ha nagyobb teljesítményre van szükség, könnyen párhuzamosan lehet kapcsolni több N8900-as egységet is, amelyek ekképpen egyetlen tápegységként viselkednek. Összteljesítményük akár a 100 kW-ot is meghaladhatja. A beépített master/slave vezérlés lehetővé teszi, hogy az ilyen nagy egységeket is egyetlen tápegységként lehessen programozni. Nincs szükség minden tápegység egyedi prog­ra­mozására.
    Ha több információra van szüksége az új Agilent N8900 tápegységcsaládról, érdeklődjön a H-TEST Hungary Kft.-nél, amely az Agilent Technologies vizsgáló- és mérőműszereinek hivatalos magyarországi disztribútora.

 

H TEST Hungary Kft.
9027 Győr, Gesztenyefa u. 4. I/3.
Mobil: +36 20 264 9208
Tel.: + 36 96 999 262
Email: info@htest.hu
www.htest.hu