magyar elektronika

E-mail cím:*

Név:

{a-feliratkozással-elfogadja-az-adl-kiadó-kft-adatvédelmi-és-adatkezelési-tájékoztatóját-1}

IPAR NAPJAI 2013 3 lid mellettA hagyományosan „vegyes profilú”  Ipar Napjai szakvásár egyik alkiállítása az IndustriAutomation ipari automatizálási kiállítás, de a téma iránt érdeklődők nyilván a többi tematikus kiállítás keretében is találkozhatnak alkalmazási környezetbe helyezett automatizálási meg­oldásokkal.

.

 

 

Világmárkák, programok és ApplicationZone az Ipar Napjain

2013. május 28-31. között újra megnyitja kapuit a MACH-TECH és az IndustriAutomation a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A kiállítási csokor egy helyen, egy időben mutatja be a különböző ipari területek legújabb termékeit, szolgál­tatásait, a legmodernebb technológiákat, rendszereket a gépgyártás-technológiától az ipari automatizálásig, és egyúttal komplex megoldásokat is kínál a kis-, közép- és nagy­vállalatok számára. Az IPAR NAPJAI 2013-as seregszemléjére február közepéig több mint 170 cég jelentkezett  és foglalt le közel 9000 m2 területet, tehát a kiállítási csokor már teljesen betöltötte a Budapesti Vásárközpont legnagyobb alapterületű A pavilonját. Az élet azonban nem áll meg, a szervezők örömmel nyitják meg a vásárközpont legújabb, legmodernebb G pavilonját a további jelentkezők előtt.

Világmárkák az Ipar napjain

Egy kiállítás értékét természetesen nemcsak a kiállítók mennyiségével mérhetjük. Az IndustriAutomation kiállításra minden eddiginél nagyobb az érdeklődés, nemcsak a kis- és középvállalkozások, de a piacvezető cégek körében is. A MACH-TECH esetében szintén megélénkült a kiállítói részvétel, talán elérkezett az a pont, amikor azt mondhatjuk, hogy a kiállítás visszatért a múltat idéző növekedési pályára. A jelentkezések ismeretében kijelenthető, hogy igazi „gépkavalkád” lesz látható a Hungexpón. Az elektronika és a gépgyártás mellett újra felvonultatja képviselőit a hegesztéstechnika szekció is, hiszen WELD-TECH néven idén ismét kollektív bemutatót szervez a Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati Egyesülés.

machtech 1
A kiállításokon már biztosan megtalálhatók lesznek az alábbi márkák (a jelentkezés még nyitott, a felsorolás tehát természetesen még nem lehet teljes):
IndustriAutomation: ABB, Beckhoff, Distrelec, Kuka Robotics, Omron, Phoenix Contact, Kvalix, Rohde & Schwarz, Sick, Wago, Wenglor.
MACH-TECH: Amada, Bartec, Bahco, Bystronic, Ceratizit, Chiron, DMG-Mori Seiki, ELMAG, Ermaksan, FANUC, Fuji Machine, Hexacon, Hoffmann, Horn, Hurco, InduMash, Iscar, Linde, Mazak, Messer, Mitutoyo, Oerlikon Balzers, Pferd, Rath, Renishaw, Reven, Saacke, Shunk, Spinner, Trumpf, Zeiss, Zoller, Walter, Wamatec, Werth.

 

Programok

A Mach-Tech és az IndustriAutomation partnerei magas színvonalú szakmai konferenciákat szerveznek a kiállítások idejére:

  • Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége – EMOSZ-nap,

  • Magyar Elektrotechnikai Egyesület – Közgyűlés,

  • Munkavédelmi Konferencia,

  • Manufuture – A járműipari fejlesztések hatása a gépipar versenyképességére,

  • Hegesztéstechnikai konferencia.

A szakmai konferenciákon kívül természetesen lesznek szakmai partnerek által szervezett, valamint kiállítói, fórum-színpadi programok, bemutatók, előadások, többek között a LeanCenter, a Magyar Logisztikai Egyesület és az Alkalmazott Biometria Intézet közreműködésével.ÚJDONSÁG: ApplicationZone

Gyakorlati bemutató – az ötlettől a végtermékig a helyszínen követhető nyomon a gyártás folyamata. 2013-ban először partnerünk, a LeanCenter, segítségével megvalósul az Ipar Napjai valódi gyára a G pavilonban.  A program meghirdetése óta számos cég csatlakozott az ApplicationZone-hoz, és már most elmondhatjuk, hogy a lézertechnológiától a robottechnikán át a forgácsolásig a gyártás szinte minden területe képviselteti magát.Miért is érdemes csatlakozni az ApplicationZone-hoz?

  • Ingyenes, igényekre szabható méretű terület a kiállításra már szerződött kiállítók számára,

  • Közvetlen kapcsolat az érdeklődőkkel,

  • Nem veszi el a helyet a standtól, ezért a gép zajától mentesen lehet akár üzletet is kötni,

  • Napi programlehetőség bemutatókra, termékismertetőkre,

  • Fórumszínpad a gyakorlati helyen, ahol előadást lehet tartani az érdeklődőknek (korlátozott számban, a jelentkezések sorrendjében).

A szervezők további résztvevők jelentkezését várják a kiállításra és az ApplicationZone-ra is.

 

 Bővebb információ és jelentkezés:
www.mach-tech.hu

www.industriautomation.hu