magyar elektronika

E-mail cím:*

Név:

{a-feliratkozással-elfogadja-az-adl-kiadó-kft-adatvédelmi-és-adatkezelési-tájékoztatóját-1}

 Regisztráljon most a január 16-17-I élő szemináriumra, hogy legyen esélye megnyerni az Amazon Kindle e-book-olvasó legújabb modelljét!

 

farnell_virtual summitAz element14, a Premier Farnell plc világszerte elérhető elektronikus közössége a végső simításokat teszi a 2012. január 16-17-én tervezett kétnapos online “Innovation Series” találkozó programján. Az esemény, amely néhány elektronikai ipari csúcsvezetőt is vendégül lát, remélhetőleg megosztja a résztvevőkkel, mit tartogat a jövő az orvosi elektronika, az alternative energiaforrások és a robotika területén. A találkozó meghívott előadói közt találjuk például Jack Ganssle-t az Embedded Group-tól az ipar több más neves vezetőjével együtt. Az élő esemény videofelvételei kizárólagosan és ingyen hozzáférhetők 2012. február 28-ig a www.element14.com/innovators webhelyen.

 

Február 28. után a videofelvételek az element14 tv video-on-demand rendszerén át is elérhetők maradnak. A Premier Farnell online “Video-On-Demand csatornája” azonnali, könnyen kereshető hozzáférést biztosít ezekhez az információkban gazdag videofelvételekhez.

 

Az element14 egyben esélyt ajánl a felhasználóknak ahhoz is, hogy a legújabb Amazon Kindle modellt is megnyerhessék. Bárki, aki regisztrál bármelyik web-eseményre a kétnapos virtuális “element14 Innovation Series” rendezvényre és részt is vesz azon 2012. január 16-17-én, automatikusan lehetőséget kap arra, hogy megnyerje ezt az ajándékot.

 

“Az Innovation Series az elektronikai ipar új és a fejlődőben levő terndjeire irányítja rá a figyelmet, és segít a rendezvény résztvevőinek, hogy az élvonalban maradhassanak” mondta  Dianne Kibbey, az element14 közösség világszintű vezetője. “Az élő webszemináriumok olyan aktuális témákat dolgoznak fel, mint a RoHS Direktíva világszintű kihívásai (global challenges of the RoHS Directive), amelyről egy jól ismert jogi szakember, Gary Nevison tájékoztatja a virtuális rendezvény résztvevőit, vagy a tervezési folyamat termelékenységéről (to Productivity within the design cycle) tartott előadás. Az élő “virtuális találkozó” tehát olyan témákat dolgoz fel, amelyek mindenkit foglalkoztatnak, aki az elektronikus tervezésben és a hozzá kapcsolódó munkafolyamatokban érdekelt.”

 

Azok a felhasználók, akik az @elemet14-en követik az eseményt és rwitteren reagálnak bármelyik élő társalgásra vagy webszemináriumra, tovább növelik esélyüket az Amazon Kindle megnyerésére.

 

Ha részese kíván lenni ennek az innovative eseménynek, regisztráljon most az www.element14.com/innovators lapon, vagy csatlakozzon hozzánk az @element14 #innovation fülénél,

 

A teljes esemény időrendjét itt találja.

 

 

.