Skip to main content

„myLists” – a Digi-Key Electronics konszolidált listakezelő rendszere

Megjelent: 2021. augusztus 23.

digi lidA Digi-Key Electronics – a raktáron lévő, azonnal szállítható elektronikus alkatrészekből a világ legnagyobb választékát kínáló disztribútor – bejelentette, hogy elindította a myLists nevű konszolidált listakezelő rendszerét, amely az ügyfelek BOM Manager (alkatrészlista-kezelő), Price and Availability (PANDA®) (ár és elérhetőség) és Favorites (kedvencek) rendszerét egyetlen kényelmes megoldásban egyesíti. Az eszköz továbbfejlesztett funkciókat és új jellemzőket is kínál.

 

A myLists bevezetésével a Digi-Key megkönnyíti az ügyfelek számára, hogy listáikat egyetlen felületen kezelhessék. A nagyobb kényelem mellett a myLists több mint 15 új funkciót kínál a Digi-Key ügyfeleinek. A legjelentősebb új funkciók közé tartozik a gyártás során elveszett vagy megsérült alkatrészeket figyelembe vevő többletmennyiségek tervezésére szolgáló ún. lemorzsolódási kalkulátor, a listánként akár 1000 tétel feltöltésének lehetősége, a lista nézetének testreszabási lehetőségei, valamint az alkatrészekre vonatkozó, soronként javasolt alternatívák – amennyiben rendelkezésre állnak.

 

MyLists PressRelease

 

További új funkciók: 

  • Az oszlopok sorrendjének és az adatainak a rendszerezése és letöltése egy fájlban

  • A listák és a felhasználóval megosztott listák megkülönböztetése két nézetben

  • Címkék hozzáadása a lista kezelésének segítésére

  • Árképzés kérése alkatrészenként hat különböző mennyiségre

  • A lista elmentésének lehetősége, mint egy listát létrehozó „vendégvásárlónak”

  • Az alkatrészlistán elérhető szűrési lehetőségek frissítése

  • A lista preferenciáinak meghatározása az alkatrész-csomagolási egységhez: CT/TR vagy DKR/TR

  • A beszerzési követelményeknek nem megfelelő mennyiségek kezelésére szolgáló listapreferenciák

  • Hozzáférés az olyan új adatokhoz, mint az ECCN (exportfelügyeleti osztályozási szám), a HTSUS (az USA harmonizált vámtarifajegyzéke), a származási ország és a környezetvédelmi információkhoz vezető linkek

  • Lehetőség megjegyzés hozzáadására egy alkatrészhez

  • Egy alkatrész pozíciójának megváltoztatása a listán felfelé vagy lefelé, illetve áthelyezése egy adott sorba

 

A Digi-Key ügyfelei vendégként is használhatják a myList rendszerét, de a továbbfejlesztett funkciókhoz csak a regisztrált felhasználók férhetnek hozzá.
„A myLists valóban egy olyan eszköz, amely minden más listakezelő fölé emelkedik. Lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy az összes listájukat (anyagjegyzék, kedvencek, stb.) egy helyen kezeljék, amivel nagyobb általános hatékonyságot biztosít” – mondta Ramesh Babu, a CIO és a Digi-Key informatikai alelnöke. – „Ez csak az egyik módja annak, hogy világszerte megkönnyítsük a mérnökök számára a Digi-Key-vel való együttműködést és üzletkötést.”

További információkért és a myLists használatának megkezdéséért látogasson el a Digi-Key weboldalára.

 

A Digi-Key Electronics vállalatról

Az USA-beli Thief River Fallsban (Minn., USA) székhellyel rendelkező Digi-Key Electronics az elektronikus alkatrészek hivatalos, globális és teljes körű szolgáltatást nyújtó forgalmazója, amely online piacterén keresztül korlátlan számú ekvivalens termékhez és technológiához biztosít hozzáférést. Több mint 9,8 millió alkatrészt kínál, több mint 1900 minőségi, márkás gyártótól.
Emellett a Marketplace Product egyedülálló vásárlási élményt nyújt minden, a technológiai innovációval kapcsolatos irányzathoz – IoT, ipari automatizálás, tesztelés, mérés és még sok más. További információ és hozzáférés a világ legszélesebb körű
technológiai innovációs forrásaihoz a www.digikey.com oldalon, valamint a Facebookon, a Twitteren, a YouTube-on, az Instagramon és a LinkedIn-en található. 

 

 

 

Digi-Key Electronics
www.digikey.hu


Angol nyelvű kapcsolat
Arkadiusz Rataj
Sales Manager Central Eastern Europe & Turkey
Digi-Key Electronics Germany
Tel.: +48 696 307 330
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.