magyar elektronika

E-mail cím:*

Név:

{a-feliratkozással-elfogadja-az-adl-kiadó-kft-adatvédelmi-és-adatkezelési-tájékoztatóját-1}

akYtec lidAz akYtec GmbH PR200 programozható vezérlője széles alkalmazási szegmensben használható, az otthoni automatizálástól az ipari felhasználásig. A hannoveri cég most egy bővítőegységet hozott forgalomba, amely tovább növeli a mini PLC rugalmasságát.

 

 

 

 

Mostantól PRM modullal bővíthető a PR200 programozható relé (mini PLC, vagy kisvezérlő), amelyet az akYtec 2014-ben fejlesztett ki. A modul ugyanolyan teljesítményű, mint az alapegység, és további nyolc digitális bemenetet, valamint nyolc digitális kimenetet kínál. Egy PR200 mini PLC-hez legfeljebb két bővítőmodul csatlakoztatható, amivel jelentősen növelhetők a programozható relé által vezérelhető folyamatok lehetőségei.
A PRM modul 24 V DC, vagy 230 V AC tápfeszültségű változatban kerül forgalomba. A készülék kompakt házzal rendelkezik, amely szerszámok nélkül is könnyen felszerelhető 35 mm-es DIN sínre. Formájának és készülékház-mélységének köszönhetően a bővítőegység nem csak vezérlőszekrénybe, hanem elosztótáblára is telepíthető. A modul belső buszon keresztül csatlakozik a PR200 alapegységhez.

 

akYtec

Legfeljebb két PRM bővítőmodul csatlakoztatható a PR200 programozható vezérlőhöz

 

Több modell 2019-ben

A PR200 programozható vezérlőt az akYtec GmbH 2014-ben fejlesztette ki, amellyel azóta sikeresen piacra lépett a PLC költséghatékony alternatívájaként. Ez az eszköz különösen alkalmas automatizálási rendszerek adatkezelésére lakókörnyezetekben és önkormányzati szolgáltatásoknál, a mezőgazdaságban, valamint az ipar különböző ágazataiban.

 

akYtec2


A 2019-es év folyamán az akYtec további bővítőegységek megjelentetését is tervezi, amelyek analóg bemeneteket és kimeneteket is magukban foglalnak, hogy a PR200 programozható vezérlő még jobban megfeleljen a felhasználók és a különböző projektek igényeinek.

 

www.akytec.de

 

ABACUS PLUS Automatizálási Kft.
2100 Gödöllő, Remsey J. krt. 9.
Tel.: +36 30 411 0239
E- mail: abacuskft@abacuskft.hu
www.abacuskft.hu