magyar elektronika

E-mail cím:*

Név:

{a-feliratkozással-elfogadja-az-adl-kiadó-kft-adatvédelmi-és-adatkezelési-tájékoztatóját-1}

RS Comp RS IDS6052-UAz RS Components (RS) a világ vezető, magas színvonalú szolgáltatást nyújtó, elektronikai és karbantartási termékekre szakosodott forgalmazója, valamint az Electrocomponents plc (LSE:ECM) kereskedelmi márkája bejelentette az új ISO-TECH IDS-6000A-U általános célú 2 csatornás, digitális adattárolású oszcilloszkóp-sorozatát.

 

.

 

A 70 és 150 MHz közé eső sávszélességű termékeket tartalmazó IDS6000A-U sorozat tagjai 5,7 hüvelykes színes TFT LCD-kijelzővel vannak ellátva, így a készülékek kiemelkedően jó felhasználói élményt kínálnak. A kompakt, ergonomikus kivitelű, és mindössze 2,5 kg-t nyomó IDS6000A-U termékek számos különböző mintavételi módot, 4000 pontos felvételhosszt, 250 MSa/s-es valós idejű mintavételezési sebességet, valamint 25 GSa/s sebességű ekvivalens idejű mintavételezési sebességet kínálnak, így a felhasználók sokféle jelfeldolgozási eljárás közül választhatnak. A különféle adatgyűjtési eljárások és az akár 27 automatikus mérési funkció segítségével a felhasználó pillanatok alatt megmérheti a hullámformák pontos tulajdonságait.

Az IDS-6000A-U sorozat teljes körű távvezérlést és adatrögzítést tesz lehetővé mind az USB gazdakészülékről, mind a különféle csatlakoztatható interfészek segítségével. A rendszer a PictBridge technológiát is támogatja, amely, amennyiben a készülékhez USB-kábel segítségével kompatibilis nyomtatót csatlakoztatnak, egy gombnyomással történő nyomtatást tesz lehetővé. A készüléket úgy terveztük, hogy a memória és a mintavételezés sebesség egyaránt optimálisan ki legyen használva. A MemoryPrime technológiának köszönhetően a készüléken akár 2 megapont hullámforma-adat tárolható. A funkció lehetőségeit a leghatékonyabban a vízszintes oldalléptetés és az időbeállítás funkcióval használhatja ki.

A felhasználóbarát menüfa-műveletek elvégzésére is képes IDS-6000A-U sorozat tagjait kifejezetten úgy tervezték, hogy a lehető legkülönbözőbb környezetekben - laboratóriumok, oktatási intézmények, terméktesztelés és minőségbiztosítás, szolgáltatásüzemeltetés, értékesítés utáni támogatás, termékfejlesztés és hibakeresés - egyaránt egyszerű és hatékony módon legyenek alkalmazhatóak.
 
Az IDS-6000A-U sorozat az RS egyik sajátmárkás, teszt- és mérőműszereket forgalmazó termékcsaládjának, az ISO-TECH termékcsaládnak a tagja, amely remek ár-érték arányt kínál, hiszen ugyanolyan műszaki leírású, és teljesítményű termékeket forgalmaz, mint a magasabb árkategóriába tartozó márkák - lényegesen olcsóbban.

Az RS Components-ről

Az RS Components (RS), az Electrocomponents plc (LSE:ECM) kereskedelmi márkája, a világ vezető magas színvonalú szolgáltatást nyújtó, elektronikai és karbantartási termékeket forgalmazó vállalata.
A csoport 32 országban található vállalatain keresztül több mint 550 000 terméket forgalmaz, melyek megtekinthetőek a honlapon illetve a katalógusban. Az RS naponta 44 000 árut indít útjára, több mint 1 millió ügyfél számára.
A termékkínálatba 2 500 piacvezető gyártó terméke tartozik, mely magába foglalja az elektronikai, automatizálási, tesztelés és mérési, elektromos és mechanikai termékcsoportokat.
A vállalatcsoportot a londoni tőzsdén is jegyzik, és a 2013. március 31-én záruló üzleti évben 1,24 milliárd font sterlinges forgalmat ért el. További információkért kérjük, látogasson el a www.rscomponents.hu weboldalra.

 

RS Components Magyarország

Tel.: +36 1 408 8371
Fax: +36 1 408 8372
E-mail: service@rscomponents.hu
www.rscomponents.hu