Skip to main content

A chiphiánytól az űrkutatásig

Megjelent: 2022. március 21.

InnoElektro2 lidInnováció a tervezésben,
innováció a gyártásban

Mit jelent a drónok harca egy konstruktőrnek? Mit keres a Puli a Holdon? Hol tart a magyar zsebműhold-program? Hogyan fér el a zsebünkben a gyártás? Milyen a kis szenzorok titkos élete? Hol tart a magyar okosotthonpiac, és hogyan lesz okos egy áruház polca? Hogyan lehet demokratizálni a gyártást? Tervezés, szimuláció, innovatív újdonságok, jövőbe mutató megoldások, a dolgok internetében rejlő lehetőségek és kihívások a kvantuminformatika számára...

 

Az InnoElectro 2022 konferencia a chiphiány okozta nehézségektől egészen a magyar űripar jövőjéig számos témát és szakértőt vonultat fel 2022. március 29–31-ig, Budapesten, a MOM Sport és Rendezvényközpontban! A rendezvény vendége lesz Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos, Birkner Zoltán a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke, Vargha Tamás polgári hírszerzésért felelős államtitkár, Dieter Weiss EMS ipari szakértő, valamint számos szakember az elektronikai ipar minden területéről.

 

Computer support engineer installing processor

 

Regisztráljon mielőbb ide kattintva ingyenes belépőért, hogy ne maradjon le a magyar elektronikai ipar hazai seregszemléjéről!
https://2022.innoelectro.com/hu/latogatoknak

A gazdag konferenciaprogram mellett végre személyesen találkozhat több mint 60 kiállító cég képviselőjével, neves szakértőkkel, iparági vezetőkkel.

 

Március 29., kedd

  • 10.00–10.30 A magyar űrtevékenység helyzete és lehetőségei
  • 10.30–13.00 Innováció a gyártásban (1) szekció – földszinti színpad
  • 10.30–13.00 Konstrukció (1) szekció – emeleti előadó
  • 13.30–17.00 Innováció a gyártásban (2) szekció – földszinti színpad
  • 13.30–17.00 Konstrukció (2) szekció – emeleti előadó

 

Március 30., szerda

  • 10.00–12.30 Iparági, gazdaság trendek szekció – földszinti színpad
    (Birkner Zoltán az NKFIH elnökének, az InnoElectro fővédnökének köszöntője, a XXV. Országos Elektronikai Konstrukciós Verseny díjátadója)
  • 13.30–17.00 Innováció a gyártásban (3) szekció – földszinti színpad
  • 14.00–17.00 Nagy teljesítményű számítástechnika, kvantuminformatika szekció
  • 16.00–17.00 Ipar 4.0 szekció – emeleti előadó

 

Március 31., csütörtök

  • 10.00–13.00 Repülőgép- és űripar – földszinti színpad
  • 10.00–13.00 Dolgok internete – emeleti előadó

 

A konferencia programja részletesen a rendezvény honlapján érhető el:
https://2022.innoelectro.com/hu/program

 

Ki a legjobb a legjobbak között?

Az IPC idén is a profiknak szervez forrasztási versenyt, amelyen a győztes 300 eurót vihet haza, de érdemes egy ugyanazon cégtől csapatban is indulni! Nemcsak szakembereket, hanem lelkes diákokat is várnak a szervezők, hiszen a MELT középiskolai diákok számára rendez forrasztási versenyt. A legügyesebb diák jutalma egy Ersa i-Con Pico forrasztóállomás.

 

Találkozzon leendő ügyfeleivel!

A gazdag konferenciaprogram mellett személyes találkozóra is lehetőség nyílik nem csupán a rendezvény helyszínén, hanem az Enterprise Europe Networknek, valamint a HEPÁ-nak köszönhetően hibrid formában is. A találkozón a részvétel ingyenes, regisztrálni itt tud: https://innoelectro-expo-with-hybrid-b2b.b2match.io/

A szervező Magyarországi Elektronikai Társaság minden érdeklődőt vár a kiállításon és a konferencián március 29–31-ig a MOM Sportközpontban, 9–17 óráig (csütörtökön 15 óráig). A belépés az előzetesen regisztrált látogatóknak ingyenes. https://2022.innoelectro.com/hu/latogatoknak

Részletes információkért kövesse a rendezvény folyamatosan frissülő honlapját, valamint közösség oldalait a Linkedin-en és a Facebookon.

www.innoelectro.com