Ha az Ön számára nem olvasható ez a hírlevél, kérem, klikkeljen ide
www.magyar-elektronika.hu  
 
 
A Magyar Elektronika Szerkesztősége folyamatosan dolgozik

A jelenlegi rendkívüli helyzetben is állunk kedves Partnereink rendelkezésére
e-mail elérhetőségeinken
és a +36 20 351 7240 mobilszámon! 

Legfrissebb cikkeink

XXI. századi megoldások
a hajtástechnikában

Elektronikai gyártás felsőfokon

1970-ben egy telefonnal csak telefonálni lehetett, ma már rádióként, zenelejátszóként, zseblámpaként, fényképezőgépként és ki tudja mennyi egyéb módon használható a mai utódja, az okostelefon. Hasonló a helyzet a frekvenciaváltók terén is. Ma már nemcsak az aszinkron motor hajtására alkalmasak a frekvenciaváltók valamilyen külső parancs alapján, hanem képesek ellátni nemcsak a hajtott motor, hanem a motor által hajtott alkalmazás felügyeletét is.

Bővebben>>

Célunk az ügyfeleink igényeinek magas szintű kielégítése, piacképes
termékek előállítása

A BBOX EMS Kft. ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015 minősítéssel rendelkező magyar elektronikai bérgyártó cég, amely magas színvonalú modern gépparkot, és az elektronikai gyártás területén több mint tízéves tapasztalattal rendelkező szakembergárdát mondhat magáénak. A cég vezetőjével, Dollák László úrral beszélgettünk.. 

Bővebben>>
 
Automatizálási folyamatokat segítő
új igus megoldások
Áramfelügyeletre tökéletes rendszer

A xirodur F182 anyagból készülő görgős továbbítóegységek az elektrosztatikus töltés elvezetése révén teszik biztonságossá az anyagmozgatási műveleteket, a drylin DLE-DR delta robot pedig tízszer nagyobb munkaterület átfogására képes az eddigi típusokhoz viszonyítva.

Bővebben>>

A Mico Pro a Murrelektronik innovatív 24 VDC-áramfelügyeleti rendszere. A moduláris felépítés lehetővé teszi a rendszerek pontos összehangolását a konkrét alkalmazással, és ez kedvező költség-teljesítmény arányt biztosít maximális helymegtakarítás mellett. A szabadalmaztatott kioldási eljárással a Murrelektronik gondoskodik a gépek legnagyobb fokú rendelkezésre állásáról. További előny a potenciálelosztás integrált koncepciója, ami jelentősen csökkenti a kapcsolószekrény kábelezését.

Bővebben>>
Digi-Key – a szuperszerviz-disztribútor
TwinCAT Analytics instant dashboard-funkció – hatékonyabb mérnöki munka

Beszélgetés Arkadiusz Rataj úrral, a Digi-Key Electronics közép-kelet-európai régióért, valamint Törökországért felelős értékesítési vezetőjével
A Digi-Key Electronics az elektronikai alkatrészek választékát, elérhetőségét és szállítását tekintve is piacvezető. Több mint 2,2 millió raktári termék, online lehetőségek lenyűgöző tárháza és kivételes ügyfélszolgálat mellett a Digi-Key elkötelezett, hogy mindenkor a lehető legszélesebb körű elektronikus alkatrészválasztékot kínálja azonnali szállítással.

Bővebben>>

A Beckhoff TwinCAT Analytics platformja most már nemcsak az elemzési beállítások automatikusan futtatható PLC-kóddá konvertálására, hanem dashboard-ok automatikus előállítására is képes.

Bővebben>>
DC tápcsatlakozók az Amass cégtől A Microchip Trust platformja

Vannak olyan elektronikai alkatrészek, amelyeket még az amatőrök is jól ismernek, nem beszélve az elektronikai mérnökökről és technikusokról. Ezek az alkatrészek általánosan ismertek, ám jellemzően nem fordítunk rájuk figyelmet, és soha nem jut eszünkbe, hogy ki lehet a gyártójuk. Nagyon jó példái ennek a különböző berendezések XT30, XT60 vagy XT90 jelű erősáramú csatlakozói (csatlakozódugók és -aljzatok). Ki az, aki meg tudná mondani a gyártóik nevét?

Bővebben>>

Biztonság a koncepciótól
a telepítésig

A jelenkor rendszereit az olcsó tömegcikkektől az összetett berendezések digitális vezérléséig egyre gyakrabban bízzák beágyazott megoldásokra, amelyeket az internetkapcsolaton át végrehajtható kibertámadások biztonsági kockázata fenyeget. Ennek csökkentésére több gyártó is előállít a titkosításhoz szükséges, megbízható biztonsági elemeket. A Microchip terméke azzal az üzleti modellel tűnik ki, amely már kis sorozatok számára is elérhetővé teszi.

Bővebben>>
Dimag_ME_digitális_előfizetés
ME_Facebook_like_box
 
 
 
 
 
 
 

 

Kapcsolat:

A jelenlegi rendkívüli helyzetben is állunk kedves Partnereink rendelkezésére
e-mail elérhetőségeinken
és a +36 20 351 7240 mobilszámon!

Magyar Elektronika Szakfolyóirat Szerkesztősége | Editorial Office of Magyar Elektronika Magazine
ADL Kiadó Kft. | ADL Publishing Ltd.
H–1148 Budapest, Fogarasi út 5., 27. ép.
Tel./fax: +36 1 460 0292
info@magyar-elektronika.hu
www.magyar-elektronika.hu


 Amennyiben le szeretne iratkozni, kérem, kattintson a lenti Leiratkozás linkre.
Ez esetben elnézést kérünk és köszönjük eddigi türelmét.

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide