Ha az Ön számára nem olvasható ez a hírlevél, kérem, klikkeljen ide
www.magyar-elektronika.hu  
 

 

Legfrissebb cikkeink

A Bürklin Electronics sikere
és növekedése

Az elektronikai szerelés teljes
palettája – ElektroMont Kft.

Az elektronikai alkatrészek beszerzésénél a gyártók legfontosabb szempontjai között szerepel a kiváló termékminőség, a gyors és időbeni szállítás és a versenyképes ár. Ezen ismérvek és a professzionális vevőkiszolgálás lett a védjegye Európa vezető magas minőségű alkatrész és szolgáltatás disztribútorának, a Bürklin Electronics cégnek.

Bővebben>>

A mai fejlett elektronikai tervezési lehetőségek a kisebb cégeknek, fejlesztő irodáknak és sokszor más területen tevékenykedőknek is teret adnak innovációra, sikeres projektek beindítására. Az elektronikai szerelés megvalósítása azonban csak megfelelő szakembergárdával és berendezésekkel lehetséges.  

Bővebben>>
A fényvezető szálas szenzorok használata az automatizálásban igus szervokábelek új páros árnyékolással és hatékonyabb védelmet nyújtó szigeteléssel

A fényvezető szálas szenzorokat alkalmazzák mind a modern robotikában, mind az automatizálásban. A fényvezető szálas technológia összehasonlíthatatlanul jobb a hagyományos optikai megoldásoknál. Előnyeinek köszönhetően, a fényhullámok továbbítását nem zavarják az elektromágneses terek, a veszteségek minimálisak, továbbá a modulált fénysugár széles sávja kihasználható.

Bővebben>>


Az energialáncokban használható chainflex VFD motor- és szervokábelek optimális szigetelést kapnak az igus által fejlesztett új, nagy teljesítményű polimernek köszönhetően, az új páros árnyékolás pedig az érpárok hatékonyabb elektromos védelme mellett 30%-kal lerövidíti a kábel beszereléséhez szükséges időt.

Bővebben>>
Integrált, csúcsminőségű méréstechnikai megoldások Gépi tanulásra alkalmas
tehetetlenségi jeladók

A gépgyártók folyamatosan törekszenek berendezéseik optimalizálására, a gépek rendelkezésre állásának javítására, és a termelésingadozások minimálisra csökkentésére. A kifinomult mérési képességek szabályozórendszerekbe történő integrálásával olyan új fejlesztési irányokat találhatunk, amelyek mentén a korábban leküzdhetetlennek tartott korlátokon felülemelkedhetünk. Az új, ELM314x Economy sorozatú EtherCAT mérőmodulokkal a gépek minden korábbinál szélesebb palettáján átívelő lehetőség nyílik az újításokra.  

Bővebben>>

A tehetetlenségi jeladók (inertial measurement unit, IMU) széles körben elterjedtek a gyorsulásmérők, giroszkópok és más érzékelők folyamatos jelű, több tengely menti és körüli jeladóiként. Mivel a sok szabadságfok mindegyike szolgáltat adatot, az eszközökről származó egyesített adatfolyamok ébren tarthatják a rendszer jelfeldolgozó egységeit, és folyamatosan igénybe vehetik azokat a tehetetlenségi jeladók jeleiből nyert nyers adatok szűrésére, hogy kivonják ezekből a hasznos kézmozdulat- és rendszerhelyzet adatokat.  

Bővebben>>
Dimag_ME_digitális_előfizetés
ME_Facebook_like_box
 
 

Váltson digitálisra!
Élvezze a kedvező árú digitális folyóirat-előfizetés előnyeit!
http://www.dimag.hu/magazin/Magyar_Elektronika

Kapcsolat:
Magyar Elektronika Szakfolyóirat Szerkesztősége  
|  Editorial Office of Magyar Elektronika Magazine
           ADL Kiadó Kft.  |  ADL Publishing Ltd.
H–1148 Budapest, Fogarasi út 5., 27. ép.
Tel./fax: +36 1 460 0292
info@magyar-elektronika.hu
www.magyar-elektronika.hu

 

 Amennyiben le szeretne iratkozni, kérem, kattintson a lenti Leiratkozás linkre.

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide