Ha az Ön számára nem olvasható ez a hírlevél, kérem, klikkeljen ide
www.magyar-elektronika.hu

Február

A miniatűr szenzorok „felokosítják”
a járműveket

Hatékony, robusztus és egyszerű

A korszerű járművek helyes, gazdaságos és legfőképpen biztonságos működtetéséhez rendkívül sok és sokféle információt kell összegyűjteni, helyesen értékelni és ennek alapján helyes döntéseket kell hozni. Az információs lánc legelején azok az érzékelők vannak, amelyek a jármű számtalan fizikai paraméterét alakítják át digitálisan feldolgozható adatokká.  

Bővebben>>

Az STMicroelectronics
STM32 G0 MCU-sorozata

A mikrovezérlőknek, mint a beágyazott elektronikai alkalmazások nélkülözhetetlen építőelemeinek az alkalmazástól függően változatos követelményeket kell kielégíteniük.
A számtalan követelményhalmaznak azonban van egy közös része: azok a fejlesztők, akiknek a mikrovezérlők felhasználásával kell beágyazott elektronikai alkalmazásokat kidolgozniuk, elvárják, hogy hatékony, robusztus és egyszerűen kezelhető eszközzel dolgozhassanak. 

Bővebben>>
Az ötlettől a megvalósulásig IoT Fejlesztői Napok

Áramkörtervezés és termékfejlesztés – PCB Design Kft.

Ez évben ünnepli ötéves fennállását az egyik legnagyobb elektronikai tervezéssel foglalkozó független mérnökiroda. A cég ügyvezető igazgatója, Lazányi János ismertetett meg minket tevékenységükkel.

Bővebben>>

Az Antenna Hungária IoT Fejlesztői Napot szervezett az IoT területén aktívan tevékenykedő cégek, illetve a LoRaWAN fejlesztéseikkel már piacon lévő vállalkozások részvételével.
Az eseményre ellátogató nagyszámú érdeklődő naprakész információkkal, kézzelfogható és hasznos tapasztalatokkal gazdagodhatott.

Bővebben>>
Megjelent az Endrich elektronikai publikációgyűjtemény-sorozatának
5. kötete
A XXI. század szállodájának automatikája

Az Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH a műszaki értékesítést segítő, a képviselt gyártók termékeinek használhatóságát és működési elvét bemutató, saját kiadású elektronikai szakkönyvsorozatot gondoz évek óta, amelynek immáron az ötödik részét adta ki az év elején.  

Bővebben>>

A Holt-Duna partján épült Dombori Beach néven ismert egykori üdülőközpont a tavalyi évben újjászületett és négycsillagos szálloda és rendezvényközpontként kezdte meg működését Donautica Étterem és Hotel néven. 

Bővebben>>

Hetedszer is AUTOMOTIVE!

Telt ház a 2019-es
Electrosub kiállításon

Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás
Bár még csak nemrég kezdődött az év, a szakmai rendezvények viszonylatában már most érdemes előretekinteni. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban 2019. október 16–18. között kerül megrendezésre a 7. AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás, amelynek tartalmi fejlődése dinamikusan követi a járműipar ágazatainak változásait és olyan programokat, találkozási lehetőségeket nyújt, amelyek segítenek a kiállítóknak a fejlődésben, valamint abban is, hogy válaszokat találjanak a kérdéseikre.  

Bővebben>>

Az elektronikai ipar legjelentősebb üzleti és szakmai eseményén – az Electrosub Konferencia és Kiálltás 2019 rendezvényen – 12 nemzet kiállítói várják az érdeklődőket
1200 m2-es területen.
Az Electrosub újbóli megrendezésének legfőbb célkitűzése a hazai elektronikai ipar versenyképességének fokozása annak érdekében, hogy Magyarország megőrizhesse vezető szerepét ebben az ágazatban a kelet-közép-európai térségben. Ezek a törekvések szoros összhangban vannak a kormány és egyben az ágazat piaci szereplőinek céljaival. 

Bővebben>>
 

Váltson digitálisra!
Élvezze a kedvező árú digitális folyóirat-előfizetés előnyeit!
http://www.dimag.hu/magazin/Magyar_Elektronika

Kapcsolat
Magyar Elektronika Szakfolyóirat Szerkesztősége | Editorial Office of Magyar Elektronika Magazine

ADL Kiadó Kft. | ADL Publishing Ltd.
H–1148 Budapest, Fogarasi út 5., 27. ép.
Tel./fax: +36 1 460 0292, +36 1 460 0289
info@magyar-elektronika.hu
www.magyar-elektronika.hu

 Amennyiben le szeretne iratkozni, kérem, kattintson a lenti Leiratkozás linkre.
Ez esetben elnézést kérünk és köszönjük eddigi türelmét.

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide

Dimag_ME_digitális_előfizetés
ME_Facebook_like_box