Ha az Ön számára nem olvasható ez a hírlevél, kérem, klikkeljen ide
www.magyar-elektronika.hu

AUGUSZTUS

SB-Controls Kft. – 25 éve az automatizálás szolgálatában

A vezeték nélküli programozható logikai vezérlőegység (PLC) testreszabása

Az elmúlt több mint két évtizedben sok alkalommal jelent meg cikk, ismertető, hirdetés az SB-Controls Kft. termékeiről, saját és partnerei referenciáiról. Most a jubileum alkalmával szeretnék betekintést nyújtani cégünk 25 éves tevékenységeiről, dolgozóiról, tulajdonosairól, termékeiről, referenciáiról és még, ami felmerül.... 

Bővebben>>

Az ipari dolgok internete (IIoT) gyorsan terjed, ám a folyamatfejlesztő mérnököknek a hagyományos programozható logikai vezérlőegységek (PLC-k) által kínáltnál nagyobb egyedi rugalmasságra és csatlakoztatási lehetőségekre van szükségük.   

Bővebben>>
Crossover – szilíciumból Csipszintű tokozás – fényesebb ledek

A cikk címének második szava jelzi: nem változtattunk lapunk profilján; az autókat tesztelő rovatot meghagytuk erre hivatottabb laptársainknak. Az autóknál megszokott „crossover” kifejezés tehát itt egy félvezető eszköz – nevezetesen mikroszámítógép-csip – tulajdonságait próbálja egy ma divatos szóval érzékeltetni. Ezúttal erről – és a könnyű fejlesztést elősegítő áramköri modulról – számol be beágyazott elektronikai eszközöket szemléző rovatunk.

Bővebben>>

A tokozási technológia hatása
a led tulajdonságaira

Az alig több mint fél évszázados találmányt, a ledet sokáig csak „pislákoló” jelzőfénynek használta az elektronikai ipar, az utóbbi években azonban viharos gyorsasággal válik a világítástechnikát forradalmasító fényforrássá. A korszerű tokozási módszerek egyre jobban kihasználják a led „működő részének” apró méreteit. 

Bővebben>>
Kompakt tokozású kapcsolóüzemű DC/DC feszültségátalakítók Korszerű rendszermodulok tápellátásának gyors tervezésel

A Würth Elektronik eiSos nagy hatásfokú tápegységmodul termékcsaládja a MagI³C Power Modules (Magnetic Integrated Intelligent IC) integráltan tartalmazza a szabályzó IC-t, a teljesítményinduktivitást és a be/kimeneti kondenzátorokat, ezzel minimalizálva az egyéb járulékos alkatrészek számát. A széles határok között skálázott termékportfólió rendkívül költséghatékony, egyszerű és gyors tápegységtervezést biztosít. 

Bővebben>>

Azoknak a mérnököknek, akik programozható rendszermodulokat terveznek, rendszerint komoly támogatásra van szükségük a prototípus megtervezéséhez és üzembe helyezéséhez. Az Avnet rendszermodul (System-On-Module – SOM) koncepciója áthidalja a legalapvetőbb rendszerintegrációs problémákat, és egy – az Infineon által kimondottan a korszerű FPGA-k és programozható rendszercsipek számára kidolgozott – rugalmas energiamenedzsment-megoldással segíti a fejlesztőmérnökök munkáját.

Bővebben>>
Gyors termékváltások nagy
sebességű gyártósoron
Az RS Components kis méretű RS Pro infravörös hőmérséklet-érzékelője ipari berendezésekhez

A Beckhoff szervohajtásaira áttérve a belga Nedschroef Machinery vállalat jelentősen mérsékelni tudta a precíziós kötőelemeket gyártó megmunkáló gépeinek beállítási idejét. Percenkét 240 darab csavar előállításával a szervohajtások és -motorok dinamikus jellemzőinek, teljesítőképességének a legkomolyabb követelményeket kell kielégíteniük.

Bővebben>>

Nagy teljesítményű és alacsony költségű érintkezésmentes érzékelőegység ipari alkalmazások hőmérsékletmérésére 1000 °C hőmérsékletig.

Bővebben>>
Electrosub 2019 – már érkeznek
a jelentkezések
AUTOMOTIVE HUNGARY –
fókuszban a gépjárműipar

Electrosub Konferencia
és Kiállítás szakemberek
és megoldások szemtől szembe Budaörs, 2019. március 26–28.

Bővebben>>

A formatervezéstől a gyártásig vonultatja fel az autógyártás teljes spektrumát az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás, és társrendezvénye az AUTÓTECHNIKA-AUTODIGA Nemzetközi járműfenntartó ipari szakkiállítás.

Bővebben>>
 

Váltson digitálisra!
Élvezze a kedvező árú digitális folyóirat-előfizetés előnyeit!
http://www.dimag.hu/magazin/Magyar_Elektronika

Kapcsolat
Magyar Elektronika Szakfolyóirat Szerkesztősége | Editorial Office of Magyar Elektronika Magazine

ADL Kiadó Kft. | ADL Publishing Ltd.
H–1148 Budapest, Fogarasi út 5., 27. ép.
Tel./fax: +36 1 460 0292, +36 1 460 0289
info@magyar-elektronika.hu
www.magyar-elektronika.hu

 Amennyiben le szeretne iratkozni, kérem, kattintson a lenti Leiratkozás linkre.
Ez esetben elnézést kérünk és köszönjük eddigi türelmét.

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide

Dimag_ME_digitális_előfizetés
ME_Facebook_like_box
 
 
 
 
 
Wurth-MagI3C-Power-Modules
Wurth-MagI3C-Power-Modules