Ha az Ön számára nem olvasható ez a hírlevél, kérem, klikkeljen ide
www.magyar-elektronika.hu

JÚLIUS

Új csúcskategóriás oszcilloszkópok
a Rohde & Schwarz-tól

„Emparro67 Hybrid – A decentralizált áramellátás új dimenziója

Innovatív jelépségvizsgálatok, egyedülálló mérési sebesség
és képességek

Másodpercenként egymillió jelszakasz befogását biztosító ultragyors működés, a jelforrás és az oszcilloszkóp közötti átviteli veszteségek valós idejű kompenzálása, még teljes terhelés mellett is csendes üzem – csupán néhány tulajdonság az R&S® RTP sorozatú, csúcskategóriás oszcilloszkópok nyújtotta előnyök közül. 

Bővebben>>

Az innovatív Emparro67 Hybrid kapcsolóüzemű tápegység sokféle erősséget felvonultató multitehetség: segítségével nem csak az áramellátás telepíthető ki a kapcsolószekrényből az ipari terepre, hanem emellett két integrált csatornával a 24 VDC terhelési áramkör-felügyelethez az áramellátást is felügyeli, így gondoskodva a nagyfokú üzembiztosságról. Egy IO-link interfész széles körű és áttekinthető kommunikációt tesz lehetővé.   

Bővebben>>
Keverés és egy kis matek BBOX EMS Kft. – „Célkitűzésünk ügyfeleink igényeinek magas szintű kielégítése”

Vezetékmentes kommunikációval vezérelt színkeverés
Egy komponenseivel leírt szín mikroszámítógéppel vezérelt „kikeverése” nem újdonság. A Microchip alkalmazástechnikai mérnöke az alábbi cikkben ennek az alkalmazásnak a Bluetooth Low Energy (BLE) vezetékmentes kommunikációjával kiegészítve ad sajátos felhasználási lehetőséget, különös hangsúllyal a vezetékmentesen kommunikáló távoli vezérlőegységben futó alkalmazás strukturális sajátosságaira.

Bővebben>>

A magyar elektronikai ipar szereplői között sok cég kis és közepes mennyiségű terméksorozatok gyártására rendezkedett be. Saját elektronikai szerelősort lehetetlen gazdaságosan működtetni, ezért is fontos az alacsonyabb gyártási mennyiségeket is bevállaló elektronikai bérgyártók jelenléte. A piac egyik jeles képviselőjeként számontartott BBOX EMS Kft. működésének folyamatait a cég vezetője, Dollák László mutatta be.

Bővebben>>
Együttműködő robotokhoz fejlesztett hardver- és szoftvermegoldásokkal jelentkezett az OnRobot Az Eaton célja a hajtásrendszerek hatékonyságának és megbízhatóságának növelése az új DG1 frekvenciaváltóval

A magyar OptoForce, az amerikai Perception Robotics és a dán OnRobot egyesülésével nemrégiben alapított – főként az együttműködő robotok (kobotok) használatához end-of-arm tooling hardver és szoftver technológiákat kínáló – OnRobot az innovatív „Gecko Gripper”, „Polyskin Tactile Gripper” és „RG2-FT” fogói mellett egy, a már meglévő, OptoForce technológiát alkalmazó „HEX” erő-/nyomatékérzékelő terméksorozatához készült műszaki frissítést is bemutatott az Automatica 2018 kiállításon.

Bővebben>>

30 kW-tól 630 kW-ig terjedő teljesítménytartományban alkalmazható, és rugalmasságának köszönhetően a felhasználók egyedi igényeire szabható az Eaton új univerzális PowerXL DG1 frekvenciaváltója. A moduláris rendszer összes hajtáskomponensének működése összehangolt, mivel a DG1 valamennyi komponensét az Eaton gyártja, a sorkapocstól a kezelőpanelig.

Bővebben>>
 

Váltson digitálisra!
Élvezze a kedvező árú digitális folyóirat-előfizetés előnyeit!
http://www.dimag.hu/magazin/Magyar_Elektronika

Kapcsolat
Magyar Elektronika Szakfolyóirat Szerkesztősége | Editorial Office of Magyar Elektronika Magazine

ADL Kiadó Kft. | ADL Publishing Ltd.
H–1148 Budapest, Fogarasi út 5., 27. ép.
Tel./fax: +36 1 460 0292, +36 1 460 0289
info@magyar-elektronika.hu
www.magyar-elektronika.hu

 Amennyiben le szeretne iratkozni, kérem, kattintson a lenti Leiratkozás linkre.
Ez esetben elnézést kérünk és köszönjük eddigi türelmét.

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide

Dimag_ME_digitális_előfizetés
ME_Facebook_like_box
 
 
 
 
 
EBV-Embedded-World