Ha az Ön számára nem olvasható ez a hírlevél, kérem, klikkeljen ide
www.magyar-elektronika.hu

FEBRUÁR

Válasszunk megfelelő, kis fogyasztású mikrovezérlőt
a dolgok internetéhez

Gyorsabb kommunikáció a WLAN 802.11ax szabvánnyal többfelhasználós környezetben

Az elemről vagy akkumulátorról táplált, internetre kapcsolt berendezések nagyon kis fogyasztásúak, hogy minél nagyobb legyen a két akkumulátor- vagy elemcsere közötti idő, vagy akár környezeti energiaforrásokról is üzemelhessenek.

Bővebben>>


A küszöbön álló 802.11ax szabványban bevezetett új technikákkal gazdaságosabban hasznosítható a nem engedélyköteles 2,4 és 5 GHz-es sáv.
Az új lehetőségeket különösen a nyilvános WLAN-hálózatok használhatják majd ki.

Bővebben>>
IoT-végpont – felhőkapcsolattal – 1 Feszültségnövelő ledmeghajtó

Az IoT fogalma „benne van a levegőben”, de a legtöbbünk számára – azokat kivéve, akik hivatásszerűen foglakoznak vele – ma még bizonytalanok a körvonalai.

Bővebben>>
NI

A közismerten nagy nyitófeszültségű ledek és még inkább az ezekből összetett ledfüzérek működtetését kisfeszültségű tápforrások esetén elektronikus meghajtóegység nélkül nem lehet megoldani.

Bővebben>>
Kompakt, rugalmas szerszámmozgatás Frekvenciameghatározó termékekkel bővül a Würth Elektronik eiSos portfóliója

Az automatizált fémmegmunkáló gépek sokszínű megmunkálási feladatokra való alkalmasságának egyik feltétele a bőséges szerszámválaszték, és annak gyors, egyszerű hozzáférhetősége.

Bővebben>>

A frekvenciameghatározó
elemek – rezgőkvarcok és integrált oszcillátorok – adják az egész modern elektronikai világ
számára az időben összehangolt működés lehetőségét.

Bővebben>>

Innováció és fenntarthatóság a csomagolás- és tárolástechnikában

RS Components: IoT-fejlesztéseket támogató SmartEverything kártyák

Európa legnagyobb műanyagkonténer és visszaforgó csomagolóanyag-gyártó vállalata, a Schoeller Allibert olyan termékek széles körét gyártja, melyek megfelelnek a raktározás, anyagmozgatás és disztribúció feltételeinek – felgyorsítva ezzel ügyfeleik anyagmozgatási folyamatait, csökkentve logisztikai költségeiket és megszüntetve a csomagolóanyag hulladékot.

Bővebben>>

Az RS Components két kiváló minőségű Arrow SmartEverything fejlesztőkártyával támogatja a tárgyak internetéhez (IoT) szükséges alkalmazásfejlesztést.
A SmartEverything LION egy IoT-modulba ágyazott rendszerű (SoM) fejlesztőkártya a LoRa-kommunikációhoz, míg a SmartEverything ARIS IoT kártya nagy teljesítményű MCU-hoz kínál Arduino-kompatibilis hardvert és szoftverfejlesztő környezetet
.

Bővebben>>

Virtuális valóság a Pollack Expón

2018. május 15–18. – IPAR NAPJAI

„Ön most a Pollack Expo Virtuális Világába lépett! Kérem, azonosítsa magát és nézzen körül!” – talán egy-két év, vagy egy évtized múlva így fogadja majd a Pollack Expo rendezvényére kedves online olvasóit a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara. Addig azonban a hagyományos kiállítási helyszínen – a Pécsi Expo Centerben – rendezik meg a XII. Pollack Expót az egyetemi szervezők."

Bővebben>>


Az IPAR NAPJAI a legátfogóbb ipari szakkiállítás, amely szinte az összes ágazatot felvonultatva ad képet a különböző iparági trendekről, fejlesztésekről és eredményekről. 2018 májusában a HUNGEXPO Zrt. újra megrendezi Magyarország legnagyobb ipari szakkiállítását a Budapesti Vásárközpontban. Összefoglaló a szervezés aktualitásairól és a várható újdonságokról.

Bővebben>>
 

Váltson digitálisra!
Élvezze a kedvező árú digitális folyóirat-előfizetés előnyeit!
http://www.dimag.hu/magazin/Magyar_Elektronika


Kapcsolat
Magyar Elektronika Szakfolyóirat Szerkesztősége | Editorial Office of Magyar Elektronika Magazine

ADL Kiadó Kft. | ADL Publishing Ltd.
H–1148 Budapest, Fogarasi út 5., 27. ép.
Tel./fax: +36 1 460 0292, +36 1 460 0289
info@magyar-elektronika.hu
www.magyar-elektronika.hu

A kapcsolattartásra fenntartott e-mail címekre küldött elektronikus hirdetések, illetve hírlevelek a 2009. január 1-jével módosított 2001. évi CVIII. törvény és a hozzájuk a Nemzeti Hírközlési Hatóság, valamint az Adatvédelmi Biztos Hivatala által közreadott állásfoglalások szerint megengedettek.
E-mail címe nyilvános címjegyzékből, hirdetményükből, direkt (levél, e-mail) megkeresésekor, vagy a médiából került hozzánk. Amennyiben le szeretne iratkozni, kérem, kattintson a lenti Leiratkozás linkre. Ez esetben elnézést kérünk és köszönjük eddigi türelmét.

Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide

Dimag_ME_digitális_előfizetés
ME_Facebook_like_box
 
 
 
 
 
EBV-Embedded-World
ME-IoT-cikkek
 
 
 
Pollack_Expo_2018