Skip to main content

Würth Elektronik PLCC RGB LED-ek kifinomult világítási megoldásokhoz

Megjelent: 2019. május 27.

wurth elektronik demo board visible leds 02 large lidÚj RGB LED sorozatokkal jelentkezik a piacon a Würth Elektronik eiSos. A WL-SFTW és WL-SFTD világító diódasorozatok ideális megoldások lehetnek a különféle tárgymegvilágítási és dekoratív világítási kialakítások, valamint az optikai kijelzők és az ipari alkalmazások számára.

 

 

 

PLCC érintkezőkialakításának köszönhetően mindkét szabályozható fényerejű LED sorozat alkalmas SMT felületszerelésre és reflow forrasztásos beszerelésre is. A WL-SFTW sorozatú LED-eket három különböző szabványos kiszerelésben – négyérintkezős 3528, valamint hatérintkezős 3528 és 5050 változatokban – kínálja a Würth Elektronik. A 3535 kiszerelésű WL-SFTD sorozat a világítási megoldásokkal foglalkozó tervezők számára lehet különösen érdekes, mivel IPX6 védelmi besorolású.

 

wurth elektronik demo board visible leds 01 large

A Würth Elektronik eiSos „Demo Board Visible LED” eszköze lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy az általuk kiválasztandó LED-eket működés közben is láthassák, még mielőtt egy alkalmazásba integrálták azokat

 

Az RGB LED-ek additív színkeveréssel bármilyen szín létrehozására képesek, így számos dekorációs alkalmazás esetében optimális megoldást jelenthetnek. A Würth Elektronik WL-SFTW sorozatú RGB LED-jei nagy fényintenzitású kompakt alkatrészek. Különösen az 5050 kiszerelés ideális olyan terekben való alkalmazásokhoz, ahol magas a környezeti fények fényerőszintje.

 

wurth elektronik demo board visible leds 02 large

WL-SFTW és WL-SFTD termékcsaládjaival két, kiváló minőségű PLCC RGB LED sorozatot kínál a Würth Elektronik eiSos

 

A WL-SFTD sorozat vízálló RGB LED-jei IPX6 védelmi besorolásuknak köszönhetően kültéri alkalmazásokhoz is használhatók. Az RGB LED-eket kapszulázó gyanta és a diffúz lencse UV-sugárzásálló összetevőt is tartalmaz, hogy minimalizálják a közvetlen napsugárzás hosszútávú káros hatásait. Ez a megoldás stabil fényteljesítményt biztosít a LED-ek teljes élettartama alatt. A széles sugárzási szögtartomány és a nagy intenzitás miatt ezek a LED-ek kültéri és beltéri színes kijelzőkhöz is ideálisak.

 

Würth Elektronik Hungary Kft.
1138 Budapest, Népfürdő u. 22. A torony 5. em.
Tel.: +36 1 877 3000
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.we-online.com

 

Még több Würth Elektronik Hungary

 

A cikk angol nyelvű változatához kattintson ide.

 

If you want to read this article in english, click here.