Skip to main content

Weidmüller SAFESERIES SIL minősített relék

Megjelent: 2019. október 24.

weidmuller lidAz elosztott vezérlőrendszer jellemzője a hardver- és szoftverösszetevők magas szintű rendelkezésre állása.
A Weidmüller egy- és kétcsatornás DIN sínre szerelt SCS sorozatai olyan relémodulok, amelyek alkalmasak a biztonsággal kapcsolatos áramköröknek az IEC 61508 szerinti SIL3 szintjére történő átkapcsolására, magas kockázatú létesítményeknél.

 

A tipikus alkalmazások közé tartoznak az égéskezelő rendszerek biztonsági reteszelői, az ömlesztett folyadéktároló tartályok túltöltő vezérlői és üzemek leállítási rendszerei. Az SCS sorozat a Weidmüller nagy megbízhatóságú elektronikai és elektromos csatlakozási termékek széles választékának része, amely világszerte kiszolgálja a feldolgozóipart és a gyárautomatizálási rendszereket.

weidmueller safeseries sil relays 

  • SIL-relék folyamat-vészleállító rendszerekhez

  • Tanúsított cULus és az IEC 61508 szerint SIL3-hoz (TÜV)

  • Biztonsági üzemmódba kapcsolva vagy feszültség-mentesítve

  • Egy- és kétcsatornás modellek

  • Felügyeleti lehetőségek széles tartományú bemeneti feszültséggel

A következő gyártók termékeihez javasoljuk:

weidmuller

 

A Weidmüller azt az előnyt nyújtja megrendelői számára, hogy a biztonsági reléi megbízhatóan működnek a különböző elosztott vezérlőrendszerekben, és ezt részletes DCS gyártói tesztek és minősítések bizonyítják.

 

Weidmüller Kereskedelmi Kft.
1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Tel.: +36 1 382 7700, Fax: +36 1 382 7701
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,
www.weidmueller.hu