Skip to main content

Webalapú beléptetésvezérlő épületekhez és létesítményekhez

Megjelent: 2018. április 06.

RS672 ABUS2Az RS Components (RS), az Electrocomponents plc., a mérnökök globális beszállítójának kereskedelmi márkája bejelentette, hogy termékkínálatában mostantól elérhető az ABUS (www.rs-online.com/web/b/abus/) díjnyertes, IoT (tárgyak internete) rendszerű, webalapú hozzáférés-menedzsment megoldása, amely kimagasló beléptetéskezelési megoldást nyújt a kis- és közepes méretű kereskedelmi és ipari épületek számára.

 

A 2017-es IF Design Award nyertese, az ABUS wAppLoxx egy rendkívül innovatív és professzionális beléptetésvezérlési megoldás, amely egy épület vagy intézmény akár 20 ajtajának beléptetését is képes egyszerre kezelni. Az egyszerűen használható, webalapú rendszerrel a vállalatok könnyedén kezelhetik a belépési jogosultságokat, és gyorsan módosíthatják a rendszert a személyzet tagjai jogosultságának megváltozása vagy új alkalmazottak érkezése esetén. A rendszer beállításai pedig a kijelölt alkalmazással mindössze néhány kattintással, egy okostelefonról vagy táblagépről megadhatók.

 

RS672 ABUS2


A wAppLoxx beléptetésvezérlő rendszer egyesíti magában a hagyományos beléptetésvezérlő rendszerek és a weben vagy intraneten keresztüli rugalmas és intelligens online rendszerkezelés minden előnyét. A belépési jogosultságok gyors és egyszerű létrehozásával akár 150 személy beléptetése is kezelhető, így külön belépési jogosultságok adhatók meg az irodai dolgozók, a levéltári dolgozók és az érzékeny területeken (például laboratóriumokban, gyógyszertároló létesítményekben, raktárakban vagy ipari komplexumokban) dolgozók részére. A beléptetésvezérlésen túl egy kábel segítségével riasztórendszerek is csatlakoztathatók a wAppLoxx megoldáshoz, ezzel pedig megelőzhetők a hamis riasztások, valamint a teljes épület vezérlése is optimalizálható.
A rendszer magva egy vezérlőegység, amelyhez legfeljebb 20 db wAppLoxx elektronikus, kétgombos hengerzár csatlakoztatható. Ezek a zárak robusztus kialakításúak, a kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült kezelőgombjaikat pedig szintetikus sapka védi. A hengerzárakban integrált, írásvédett MIFARE DESFire transzpondercímkék találhatók, amelyek 128 bites AES-titkosítású, vezetékmentes kommunikáción keresztül csatlakoznak a vezérlőegységhez. Két hengerzártípus érhető el: az egyik csak beléptetésvezérlésre, a másik ezenkívül riasztórendszer-vezérlésre is alkalmas.

 

RS Components Magyarország
Tel.: +36 1 580 2262
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

hu.rs-online.com

 

Még több RS Components