Skip to main content

Vezérlőszekrények állapotfigyelése

Megjelent: 2020. október 02.

TurckA központosított állapotfelügyelet érdekében az IM18-CCM a környezeti változók értékeit közvetíti Ethernet-en keresztül felsőbb rendszereknek.

 

 

 

 

 

 

A Turck az IM18-CCM eszközével a már meglévő állapotfelügyeleti portfóliót bővíti. A keskeny, 18 mm-es eszköz beépített érzékelői a hőmérsékletet, páratartalmat, valamint az ajtó szenzortól mért távolságát felügyelik, hogy azt Etherneten keresztül a magasabb szintű IT rendszereknek továbbítsák. Az eszközbe külső eszközök, mint pl. rezgésmérőszenzorok is integrálhatók Modbus RTU-n vagy CAN-en keresztül.

 

Turck0720

 

Az IM18-CCM különösen hasznos azon berendezésgyártóknak, akik az eszközeik állapotáról szeretnének alapvető információkat kapni. Az eszköz segítségével azonnal, közvetlenül a terepen érzékelhetjük, ha a vezérlőszekrény állapota változik, és riaszthatunk kritikus esetekben. A lassú, folyamatos, lappangó változásokat is felismerhetjük, ha hosszú idősoros értékeket elemzünk. Azzal, hogy az IM18-CCM az IT és az OT világát összeköti, lehetőséget ad arra, hogy a terepi állapotokat követhessünk nyomon az íróasztal mellől. Az IM18-CCM Linux platformjára akár testreszabott állapotfelügyeleti szoftvert is telepíthetünk, ami lehetővé teszi a mért értékek előfeldolgozását, szűrését, előkészítését a fogadó alkalmazás számára.
Az IM18-CCM a harmadik a Turck vezérlőszekrényeket védő eszközeinek sorában. Az eddig megjelent modellek, a 12 mm-es IM12-CCM és az IMX12-CCM előretelepített felügyeleti alkalmazással rendelkeznek, amivel határértékek és hosszú távú folyamatok ellenőrzését is meg lehet oldani.

 

Turck Hungary Kft.
1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26–28.
Tel.: +36 1 770 80 20
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.turck.hu