Skip to main content

Vezérlőkészülékek IO-Linkkel

Megjelent: 2023. szeptember 01.

Murrelektronik lidEgyszerű vezérlési feladatok kompakt, decentrális kezelőegységekkel, IO-Link interfészekkel megvalósítva

 

 

 

 

Az IO-Link vezérlőkészülékek segítségével egyszerű vezérlési feladatok decentrálisan kezelhetők. A terepre alkalmas gombok ideálisak a gyártóberendezések vagy védőkerítések 40 mm széles profilsínjein való használatra. A rendkívül kompakt IO-Link vezérlőkészülékek M12-csatlakozással plug & play-jel egyszerűen felszerelhetők és csatlakoztathatók – még be nem tanított személyzet által is. Az IO-Link interfésszel bármilyen interfészbe integrálhatók, és távolról sokféle funkcióval személyre szabhatók.
A kompakt IO-Link vezérlőkészülékek számtalan előnyükkel válnak meggyőzővé. A teljes rendszerben az egységes nyelvet az IO-Link kommunikációs szabványa biztosítja. Az IP65-ös ház lehetővé teszi a telepítést közvetlenül az alkalmazás helyén, ezáltal különösen jól tömített. A mellékelt szerelési klipsszel aluprofilokra és sík szerelési felületekre nagyon praktikussá válik a felszerelésük. A modul hiba esetén gyorsan cserélhető, valamint rövid időn belül leszerelhető, és más helyen újra felszerelhető.

 

Murrelektronik IO Link Taster


Az egyszerű, gyors csatlakozás az előre konfekcionált (4- vagy 5-pólusú) M12-vezetéken át lehetővé teszi a biztonságos vezetékezést. A gombok színei, a fényerő és a villogás módjainak sokféle paraméterezési lehetősége által csökken a raktározási ráfordítás, mivel a vezérlőkészülék egyszerűen beállítható a vezérlésen keresztül a különböző követelményekhez. 5 szabványszínnel, 3 szabadon választható RGB színnel és a 16 millió különböző színt tartalmazó tartománnyal a színválaszték nagyon rugalmas. Ezenkívül négy különböző villogási mód áll rendelkezésre, amiket különböző alkalmazási esetekhez lehet konfigurálni. A dimmer móddal további különböző fényerőfokozatok paraméterezhetők. A behelyezendő táblák egyedi feliratozása a külön kapható nyomtatási íveken könnyedén megoldható lézernyomtatóval.

 

Murrelektronik Kft.
9024 Győr, Práter utca 9.
Tel.: +36 96 900 125
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.murrelektronik.hu

 

#67b345