Skip to main content

Új szereplő az elektronikai bérgyártás piacán

Megjelent: 2023. április 06.

BITSET lidAz elektronikagyártás a minőség, a pontosság és a szakértelem folyamatos összhangját igényli.

A BITSET Kft. 2018-ban alakult. Alapítója 15 éves szoftverfejlesztési, 25 éves hardverfejlesztési, valamint 30 éves elektronikaszervizelési tapasztalattal rendelkezik. A vállalkozás aktuális célja, hogy a bérgyártási üzletágban is jelen legyenek és szakértelmüket a partnereik rendelkezésére tudják bocsátani.

 

A BITSET Kft. az áramkörök beültetését és összeszerelését kiváló minőségben garantálja. A cég JUKI FX-1R és JUKI KE-2060RL gépekkel dolgozik, amelyek nagy pontossággal és hatékonysággal működnek, lehetővé téve az alkatrészek precíz pozicionálását, az összeszerelést és a tesztelést is.

 

Bitset 1


A cég szolgáltatásai az áramkörtervezéstől az alkatrészbeszerzésen át, az összeszerelésig és a tesztelésig terjednek – teljes körű megoldást kínálva a partnereknek. Bérgyártási projektjeik mellett készek vállalni nagyobb, komplex projektek megvalósítását és egyedi igények kielégítését is.

 

Bitset 2


Az elektronika-bérgyártási piac egy dinamikusan fejlődő ágazat, amelyre folyamatosan bővül a kereslet. A BITSET Kft. csatlakozása az iparághoz új lehetőséget teremt arra, hogy az Önök projektje is a legjobb minőségben, komoly szakértelem és tapasztalat mellett valósulhasson meg.

 

Bitset 3

 

A BITSET Kft. szakértői várják az érdeklődő partnerek jelentkezését, és örömmel válaszolnak minden felmerülő kérdésre. Forduljon hozzájuk bizalommal!

 

BITSET Kft.
Mátyus Lajos

5624 Doboz, Zsibongó utca 36.
Tel.: +36 20 557 2045
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
https://www.bitset.hu

 

#1381e7