Skip to main content

Új helyszínen az InnoElectro 2024-ben

Megjelent: 2023. november 30.

InnoElektro lidInnováció a tervezésben, innováció a gyártásban

Bizonyított az InnoElectro, az elmúlt két évben minden alkalommal egyre több kiállítót és látogatót vonzva a Magyarországi Elektronikai Társaság kiállítására és konferenciájára. A korábbi helyszínt kinőve 2024-ben már a BOK Csarnokban szervezi meg éves nagy rendezvényét a szervezet. A fő üzenet azonban mit sem változik: a MELT az innovatív gondolkodást kívánja erősíteni és teret adni annak az iparág minden szegmensében: a konstrukciótól a gyártásig. A kiállításra már most nagy az érdeklődés, ne maradjon le az ön cége se!

 

A cél továbbra is az, hogy a szakma legszélesebb bevonásával szervezett fórumot teremtsen a hazai elektronikai ipar szereplőinek: tervezőknek, gyártóknak, kereskedőknek, döntéshozóknak, oktatóknak és diákoknak egyaránt.

 

 

Immár második alkalommal hirdetik meg az InnoElectro Nagydíjat, amelyre a rendezvényen bemutatott termékeket, elektronikai megoldásokat nevezhetik a kiállítók.
A MELT innováció melletti elkötelezettségét bizonyítja az is, hogy jelentős, 40%-os kedvezményt biztosít startup cégeknek a kiállításon és a konferencián! 

Bár a rendezvényen az üzlet és az eszmecsere lesz főszerepben, mégis azt szeretnék, ha az InnoElectro egyúttal közösségépítő szerepet is betöltene a szakma számára, lehetőséget nyitva a jövő mérnökgenerációjának megszólítására is. Szakmai versenyeiket ennek jegyében indítják ismét útnak!

Amennyiben szeretne kiállítani, és nem kapott még jelentkezési lapot, kattintson ide!

 Találkozzunk 2024. április 23–25-én, a BOK A-csarnokban!

Bővebb információ az InnoElectro honlapján:
www.innoelectro.com

 

#1aace3