Skip to main content

Új helyszín! Új időpont! Telt ház az Electrosubon!

Megjelent: 2019. február 22.

electrosub lid2Az Electrosub Konferencia és Kiállítás eredeti helyszíne és időpontja egy vis maior esemény következtében megváltozott, a kiállítók összetételében és a programokban azonban nincs változás.
Az eseményen 12 nemzet kiállítói várják az érdeklődőket nettó 1200 m²-en.

 

 

 

Az új helyszín nemcsak a kiállítók, de a látogatók és a konferenciák iránt érdeklődők szempontjából is számos előnnyel rendelkezik, amelyek közül elsőként érdemes megemlíteni a kiváló megközelíthetőségét. A BOK–Syma Csarnok karnyújtásnyira fekszik az M2-es metró Stadionok megállójától, emellett pedig számos trolibusz- és autóbuszjárat megállója szintén a helyszín közelében van. A létesítmény üzleti körökben bevezetett, jól ismert rendezvényhelyszín. A Csarnok mögött, saját belső udvaron, több száz férőhelyes parkoló áll díjmentesen a látogatók rendelkezésére.
A kiállításhoz kapcsolódó konferenciaprogramok keretében, a rendezvény valamennyi napján, két szekcióban, összesen 6-8 előadásblokkot hallgathatnak meg az érdeklődők. Az idei év újdonsága, hogy az Electrosub-ra ellátogató valamennyi érdeklődő egy úgynevezett „konferencia bónusz jegyet” is kap a belépője mellé, amelynek felhasználásával látogatása napján ingyenesen meghallgathat egy általa tetszőlegesen kiválasztott előadásblokkot. A konferencia egyébként, kedvező feltételekkel díjköteles.

 

electrosub

 

A kiállítás és a konferencia kísérőeseménye az ágazat tekintélyes nemzetközi szervezete, az amerikai székhelyű IPC/Association Connecting Electronics Industries által szervezett forrasztási verseny, amelyet a kiállítói térben mindenki megtekinthet.
Az Electrosub létrehozásának legfőbb célkitűzése a hazai elektronikai ipar versenyképességének fokozása, amely törekvések szoros összhangban vannak a kormány és egyben az ágazat piaci szereplőinek céljaival. Palkovics László, innovációs és technológiai miniszter fővédnökséget, Dr. Birkner Zoltán, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke védnökséget vállalt az esemény felett.

 

Látogasson el Ön is az Electrosubra! Találkozzunk 2019. április 3–5. között a BOK–Syma Csarnok rendezvényközpontban!

 

Ingyenes látogatói belépőért regisztráljon a rendezvény honlapján: www.electrosub.hu, ahol a kiállítók listája és a részletes konferenciaprogram is elérhető, a konferenciák előadásblokkjaira való jelentkezés lehetőségével együtt.

 

Electrosub Szervezőbizottság

www.electrosub.hu

 

Electrosub Konferencia és Kiállítás 

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.electrosub.hu