Skip to main content

Új Bürklin kézi burkolatok a Hammond Electronics vállalattól

Megjelent: 2020. április 24.

burklin lidA Bürklin Electronics csúcsminőségű elektronikai összetevőkre specializálódott forgalmazóként bejelentette a Hammond Electronics új, 1552-es családba tartozó kézi burkolatainak elérhetőségét.

 

 

 

 

 

A kezdetben hat méretben elérhető, IP54 besorolású, UL94-V0 lángálló ABS-burkolat kényelmesen kézbe vehető, ergonomikus kivitellel rendelkezik, ami lehetővé teszi például a gépek vezérlőegységeivel vagy elektromos emelők vezérlőivel történő tartós használatot.
A zárópanelek a könnyű módosítás érdekében levehetők, a lógó kábelekkel történő használat érdekében pedig egy beépített, gumírozott kábelvédővel és húzásmentesítő kerettel szerelt alternatív zárópanel is rendelhető. A falra szerelhető opcionális tartó lehetővé teszi az egység kényelmes helyen történő tárolását használaton kívül. Az 1552 asztali burkolatként is használható. A kiindulási méretek 50 mm szélességűek és 22 vagy 30 mm magasságúak, illetve mindkét magasság 70, 110 és 150 mm hosszúságban kapható. Alapkivitelben minden méret hagyományos, szatén textúrájú fekete-szürke színben kapható.

 

burklin

 

Az érintéses billentyűzet vagy a kijelző mélyedése a felső felületre, a PCB kiálló részei pedig az alaprészre vannak öntve.
A teteje négy öncsavarozó, színkódos csavarral van az aljához rögzítve; az elhajlás elkerülése érdekében a hosszabb egységek közepére bepattintható zárak vannak felszerelve.
A Hammond Electronics új 1552-es családjába tartozó kézi burkolatok közvetlenül a Bürklinnél érhetők el a www.bürklin.com címen. A Bürklin széles termékportfóliójának részeként a Hammond Electronics 1557-es termékcsaládját is kínálja.
A Bürklin több mint 500 eredeti gyártó 1,8 millió termékét kínálja; ezek közül több mint 75 000-et folyamatosan raktáron tart a vállalat raktárában és a München közelében, Oberhachingban lévő székhelyén.

 

burklin 2

 

Bürklin GmbH & Co. KG
Grünwalder Weg 30
D-82041 Oberhaching
Service Hotline: +49 89 55875-230
(Munkanapokon: 8:00–19:00
www.buerklin.com