Skip to main content

Többutas műanyag csomagolásrendszerek az elektronikai ipar számára

Megjelent: 2018. január 23.

Schoeller Allibert logoA Schoeller Allibert a világ vezető vállalata az anyagok szállítására és raktározására szolgáló többször használható, vagy ahogy a logisztikában nevezik: többutas műanyag csomagolásrendszerek piacán.

 

  

A cég küldetése hogy segítse vevőit abban, hogy innovatív termékeinek és szolgáltatásainak felhasználásával az egyes piacokon vezető pozíciójukat erősítsék, sőt, az adott ipari ágazatban ők legyenek a követendő szabványok megteremtői. 
A Schoeller Allibert mintegy 30 gyártóüzemmel és kereskedelmi képviselettel rendelkezik. Jelen vannak gyakorlatilag minden európai országban, de Ázsiában és az amerikai kontinensen is. 
A vállalat a többutas műanyag csomagolási megoldások széles választékát kínálja alaptermékeiként többek között KLT és Euro ládákat, FLC konténereket, raklapokat és raklaptetőket valamint raktári tárolódobozokat. Ugyanakkor termékeik jó részét egy-egy ügyfél vagy iparág speciális igényeinek megfelelően alakították ki, így az elektronikai ipar számára a legtöbb termék ESD-védelmet nyújtó kivitelben is elérhető.
A Schoeller Allibert a csomagolóanyagok gyártásán felül költségelemzéseket is készít ügyfelei részére. Egyedülálló, logisztikai elemzésekre szolgáló programjuk segítségével értékelik ügyfeleik árumozgását, összehasonlítják a meglévő egy- vagy többutas csomagolórendszert az általuk ajánlottal, és megmutatják a leggazdaságosabb megoldást. Ezenfelül az ügyfél igények alapján segítséget nyújtanak egy-egy új termék esetén a csomagolástervezéshez és az egyedi szerszámok legyártását is elvégzik.
A Schoeller Allibert nem csupán a többutas műanyag csomagolóanyag piacvezető vállalata kíván lenni, hanem a több évtizedes tapasztalat és szakmai tudás felhasználásával segíti ügyfeleit, hogy logisztikai összköltségeiket csökkenteni tudják.

Referenciák:

  • Valeo

  • Johnson Controls

  • Robert Bosch

  • Continental

  • Faurecia

  • Lear

Schoeller Allibert Kft.
2040 Budaörs, Szabadság út 117.
Telefon: +36 23 332 010
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.schoellerallibert.hu