Skip to main content

Több mint 500 tesztelési és mérési termékkel bővült az RS Pro kínálata

Megjelent: 2017. június 08.

1abraAz RS Components (RS), az Allied Electronics és az Electro-components plc, a mérnökök globális beszállítója bejelentette, hogy az RS Pro kínálata több mint 500 professzionális és megfizethető tesztelési és mérési termékkel egészült ki. A korábban az ISO-TECH kínálatát alkotó termékeket átkeresztelték a saját márka portfóliójának erősítése érdekében, mely jelenleg több mint 40 ezer kiváló minőségű, versenyképesen árazott ipari terméket és elektronikai alkatrészt tartalmaz.

 

Ez a döntés része az RS összes saját márkás termékének – a 2016 februárjában megjelent – RS Pro márkanév alatti összevonásának. Ez mára a minőség, a teljesítmény és az érték kombinációját képviselő márkává nőtte ki magát. A kínálat minden tagja megkapja az RS jóváhagyási pecsétjét, mely iparágvezető auditálási, átvizsgálási, tesztelési és minősítési szabványokat foglal magában.

1abra

Az ISO-TECH termékek átkeresztelésével bővített RS Pro tesztelési és mérési termékcsalád nagyobb választási lehetőséget, teljesítményt, értéket és minőséget nyújt az ügyfeleknek.


Az RS Pro kínálatába került ISO-TECH termékek megerősített kialakítása pontos méréseket tesz lehetővé. Ilyenek például a vízálló multiméterek, a digitális fénymérők, a hangszintmérők, valamint az olyan nagy teljesítményű oszcilloszkópok, melyek jellemzően csak a jóval drágább termékeknél elérhető funkcionalitással rendelkeznek. Minden termékhez olyan garanciát biztosítunk, mely három évig védi a vásárlókat az anyag- és összeszerelési hibákkal szemben.

2abra
„Az ISO-Tech termékek átkeresztelése RS Pro-ra egy közvetlen válasz az ügyfeleink igényeire” – mondta Kurt Colehower, az RS Pro elnöke. „Az RS Pro márkanév alatt úgy alakítjuk ki tesztelési és mérési termékcsaládunkat, hogy azok megfeleljenek ügyfeleink követelményeinek, és méltó módon bővítsék kínálatunkat. Az RS Pro elkötelezett az iránt, hogy ügyfeleinek kiváló minőséget és teljesítményt nyújtson, elérhető áron. A tesztelési és mérési termékkínálat mostantól az RS Pro termékcsalád kulcsfontosságú tagja.”
Az Olvasó többet is megtudhat az RS Pro kínálatáról, ha ellátogat a www.rspro.com weboldalra.


RS Components Magyarország
Tel.: +36 1 580 2262
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
hu.rs-online.com

Még több RS Components