Skip to main content

Telt ház a 2019-es Electrosub kiállításon

Megjelent: 2019. február 08.

electrosub lidAz elektronikai ipar legjelentősebb üzleti és szakmai eseményén – az Electrosub Konferencia és Kiálltás 2019 rendezvényen – 12 nemzet kiállítói várják az érdeklődőket 1200 m2-es területen.

 

 

 

 

Az Electrosub újbóli megrendezésének legfőbb célkitűzése a hazai elektronikai ipar versenyképességének fokozása annak érdekében, hogy Magyarország megőrizhesse vezető szerepét ebben az ágazatban a kelet-közép-európai térségben. Ezek a törekvések szoros összhangban vannak a kormány és egyben az ágazat piaci szereplőinek céljaival.
Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter fővédnökséget, Dr. Birkner Zoltán, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke pedig védnökséget vállalt a 2019. március 26–28. között megrendezésre kerülő Electrosub Konferencia és Kiállítás felett.

 

electrosub

 

Az esemény nemzetközisége növekszik, a látogatókat 12 nemzet kiállítói várják nettó 1200 m2 kiállítási területen.
A kiállításhoz konferencia is kapcsolódik, amely kedvező részvételi feltételek mellett díjköteles. Naponta két szekcióban, összesen 6–8 előadásblokk kerül meghirdetésre. Az idei év újdonsága, hogy minden látogató a belépő mellé kap egy konferencia-bonuszjegyet, aminek felhasználásával látogatása napján ingyenesen meghallgathat egy általa tetszőlegesen kiválasztott előadásblokkot. A szponzorok és előadók meghívására érkezők azon a napon, amikor az adott cég előadása van, nem látogatói, hanem konferenciabelépőt kapnak, ami a kiállítás megtekintésén túl feljogosítja őket valamennyi, arra a napra meghirdetett konferencia díjmentes meghallgatására is.
A kiállítás és a konferencia kísérő eseménye az ágazat tekintélyes nemzetközi szervezete, az amerikai székhelyű IPC/Association Connecting Electronics Industries által szervezett forrasztási verseny, ami a kiállítótérben mindenki által követhető.
Ingyenes látogatói belépőért már lehet regisztrálni a honlapon: www.electrosub.hu


Önt is várjuk! Találkozzunk márciusban az Electrosubon!

 

Electrosub Szervezőbizottság

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Még több Electrosub