Skip to main content

TechMasterEvent – Egy portál, ami teret és lehetőséget ad a felhasználóknak

Megjelent: 2022. december 07.

TechMaster lidA TechMasterEvent platform egy éve működik. Ez idő alatt 8 tematikus pályázatot hirdetett meg a világ minden táján alkotó fiataloknak; mindazoknak, akiket lenyűgöz a technológia, az elektrotechnika és az elektronika. 5 verseny már véget is ért. Az összesen 31 700 dollár értékű díjakat 18 nyertesnek ítélték oda Európából és Afrikából. 3 verseny még mindig tart!

 

 

Látogass el a https://techmasterevent.com oldalra, és ismerkedj meg a részletekkel!

 

TechMaster

 

Mi az, amire számíthatsz?

A TechMasterEvent fiatal szakemberek, „látnokok” és kísérletezők számára készült, akiknek van bátorságuk megmutatni ötleteiket a világnak, és nem félnek más alkotókkal való konfrontációtól. Mindenkinek ajánlott, aki saját márkát szeretne építeni a nemzetközi közösségben, és egyúttal szakmai portfóliót szeretne kiépíteni.
Ahhoz, hogy részese lehess a TechMasterEventnek, mindössze internet-hozzáférésre lesz szükséged, és annyit kell tenned, hogy 3 percet rászánsz a regisztrációra. A regisztráció a felhasználók teljes körű biztonsági szabályainak betartása érdekében szükséges, beleértve szerzői jogaik védelmét is.
Ezután minden a résztvevő egyéni megközelítésétől függ. Pályázataidat beküldheted folyamatban lévő pályázatokra, de legérdekesebb munkáidat egyszerűen a profilodon is közzéteheted. Határt jelenleg csak a felhasználó képzelete szabhat!

 

Ötletek és megvalósítások

A TechMasterTeam csapata arra törekszik, hogy az előkészített versenyek változatosak legyenek, és kihívást jelentsenek az alkotóknak. Számukra az is fontos, hogy az egész összhangban legyen a hozzájuk közel álló feltevésekkel: a környezetvédelem kérdésével, a „zero waste” gondolatával, a hasznossággal, az életminőség javításával és a társadalmi kapcsolatok erősítésével. A versenyek szervezőinek nincs kétsége afelől, hogy a TechMasterEvent felhasználókkal szemben magas igényeket lehet támasztani. Ezt igazolják az elmúlt két verseny tapasztalatai is. Például a „A lehető legkisebb, hasznos és teljesen működőképes elektronikus áramkör” versenyre egy felhőben gyűjtött adatokon alapuló meteorológiai állomás projektje is érkezett, valamint egy olyan eszköz prototípusa, amely emberi lehelet segítségével korán észleli a vesebetegséget. Az „Elektronika és 3D” versenyen minden beküldött megoldásnak volt gyakorlati vonatkozása is, a 3D nyomtatás tudományos alkalmazásától egy működő robotkar nyomtatásáig.

 

Szeretnéd megmérettetni tudásodat?

Jelenleg 3 verseny van még nyitva a TechMasterEvent-en.

„Legyen kellemeseb az élet” – arra ösztönöz, hogy jobban szemügyre vedd a környezetedet, és alakíts ki egy olyan teret, amely barátságos önmagad és mások számára is. Elég, ha megtalálod azt a pontot, amely fejlesztésre vagy beavatkozásra szorul, majd kitalálsz és megvalósítasz egy projektet, amely az egész közösség életét fejleszti. Jó, ha a szerző Önmaga érdekeit is szem előtt tartja, amikor másokra gondol.

„Szelídítsd meg az elemeket” – javaslat, hogy nézz szembe egy vagy több elemmel. Olyan műszaki tervezést várnak el, amely az egyént vagy az egész közösséget szolgálja. A szerzőktől és a fantáziájuktól függ, hogy használni vagy megszelídíteni akarják-e az elemeket, és hogy az egész mekkora lendületet vesz.

A „MechoManiac” – mindazoknak szól, akik tudják, hogyan lehet egybeötvözni az elektronikát, a számítástechnikát és a mechanikát. A mechatronikai ötlet témája teljesen önkényes: lehet orvosi készülék vagy modern játék akár.

 

A TechMasterEvent díjazásai

A folyamatban lévő versenyeken a nyereményalap 3500 dollár. Míg egy résztvevő egy adott pályázaton csak egy projektet küldhet be, a versenyek száma, amelyeken részt vesz, korlátlan.
A legjobb projekt kiválasztása soha nem könnyű feladat, és nagy felelősség. Nagyon jó tisztában lenni azzal, hogy a legjobbakat támogatod.

 

Csatlakozz! Tűnj ki! Győzz! A TechMasterEvent rád vár!

 

 

#d63c26