Skip to main content

TECHference ipari konferencia

Megjelent: 2023. november 16.

TECHference lidNemcsak „meet & greet”, hanem valódi networking

A 2022-es TECHference konferencián nyilatkozó látogatók és kiállítók egyetértettek abban, hogy hiteles szempontokat felvázoló, egymásra folyamatosan reflektáló előadásokat látogathattak a két nap alatt. Ezek aztán közös pontokká váltak a beszélgetésekben a standokon, ahol nagyon sok névjegykártya cserélt gazdát. Mint mondták, közvetlen és hasznos networking lehetőséget kaptak a konferencia által, amelynek minőségi előadásai a kikapcsolódás érzetét nyújtották.

 

A TECHference ipari konferencia előnyei között említették továbbá, hogy a változatos ipari szegmensekből érkező kiállítók és szakértők mind élvonalbeli képviselői a maguk területének. A segítségükkel testközelből váltak elérhetővé olyan valódi tapasztalatok és információk, amelyek brossúrákból és weboldalakról vagy más előre gyártott tartalmakból ritkán derülnek ki.

 

TECHference konferencia a


Christine Endrich, az Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH vezérigazgatója, egyben a tavalyi ipari konferencia egyik főelőadója értékelte azt is, hogy a TECHference „igényes technikai háttérrel rendelkezik, így nemcsak egy egyszerű »meet & greet« esemény, hanem valódi információkat ad új irányvonalakról és technológiákról”.

 

TECHference konferencia b


A 2022-es TECHference házigazdája, Hörömpöli-Tóth Levente szerint a konferencia olyan néhány nap volt, amire „örömmel emlékszünk majd vissza az életünkből: szórakoztató volt, tartalmas volt, dinamikus volt, szóval olyan esemény, amit minden évben meg kell élnünk”.

 

TECHference konferencia c


Ismerd meg az új ipari trendeket és következő üzleti partnereidet a TECHference ipari konferencián, 2023. november 23-24-én, az inárcsi Flow Hotel****-ben!

 

Kövesd a konferencia híreit és folyamatosan bővülő programját a TECHference.hu-n, illetve a rendezvény LinkedIn oldalán!

#5b2d85