Skip to main content

TECH MASTER EVENT felület

Megjelent: 2024. május 14.

tme tech master event bevezeto kepVannak projektjei, amelyeket szívesen bemutatna? Egy innovatív és kreatív platformot keres erre a célra? Ne keressen tovább, a Tech Master Event weboldal csak Önre vár! Ez az ideális hely a kísérletezni és alkotni vágyó mérnökök számára.

 

Tech Master Event csapatunk mindig próbál új módszereket kitalálni, hogy a projektek beküldését még érdekesebbé tegyük, ezért hoztuk létre az éves technikai versenyt. A neve Tech Master Event Tournament '24. Íme a tökéletes lehetőség mindenkinek, aki a különböző kategóriákban mesterfokozatot szeretne elérni (pl. Master of Education, Master of Arduino Cloud vagy Master of Restoration).
A világ minden tájáról, Európából, Afrikából, Ázsiából és más kontinensekről is érkeznek pályázatok! Nem számít, ha valaki még csak kezdő. Az ötlet számít! A legnagyszerűbb elképzeléseket nemcsak elismerik, hanem pénzzel és dicsőséggel is jutalmazzák. Hadd legyünk hát tanúi a zsenialitás kibontakozásának, nyűgözzön le minket!
A Tech Master Event projekt házigazdája a Transfer Multisort Elektronik – egy lengyel cég, amely az elektronikai és elektromos alkatrészek, műhelyberendezések és ipari automatizálás egyik legnagyobb globális szállítója.
Megérett a kihívásra? Nyerjen kreativitással, fedezze fel a techmasterevent.com oldalt, és vegye kézbe a sorsa irányítását!

 


A szöveget a Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o. készítette

https://www.tme.eu/hu/about-us/tech-master-event/