Skip to main content

XTS – innovatív megoldás rugalmas gyártáshoz

Megjelent: 2015. április 24.

Beckhoff XTSA Beckhoff Automation Kft. szeretettel meghívja Önt és munkatársait a 2015. május 12-15. között megrendezett, Magyarország legjelentősebb ipari kiállítási-csokrát képező Ipar Napjai kiállításra.

 

 

 


A Beckhoff standjára látogatók megismerhetik a Beckhoff teljes termékpalettáját, a PC- és EtherCAT alapú automatizálási megoldások legújabb fejlesztéseit, beleértve a mozgásvezérlés területén áttörést jelentő XTS (eXtended Transport System) lineáris szállítórendszert, amely az IPAR NAPJAI – MACH-TECH 2015 kiállítás Nagydíj Pályázatán KÜLÖNDÍJ elismerésben részesült. A díjátadásra 2015. Május 12-én kerül sor a ”G” pavilon Fórumszínpadán a rendezvény ünnepélyes megnyitóján, amelyre szeretettel várjuk az érdeklődőket.
A standon látható bemutatóalkalmazást az ipari automatizálással, mérnöki megoldásokkal és innovációs fejlesztésekkel foglalkozó evopro csoport fejlesztette. Az alkalmazás szemlélteti azt, hogy a Beckhoff technológia segítségével hogyan integrálható egyetlen, rendkívül rugalmas automatizált rendszerbe egy teljes termelési folyamat. Az XTS lineáris szállítórendszer mellett, az érdeklődők megtekinthetik a SCHUNK megfogóval ellátott KUKA KR Agilus sixx robotot is, melynek vezérlését egy KR C4 compact vezérlőszekrény látja el.

Beckhoff XTS

A rendezvényt színesítő, termékgyártási folyamatot szemléltető APPLICATION ZONE-ban is betekintést nyerhetnek a Beckhoff legújabb automatizálási megoldásaiba, a FÓRUMSZÍNPADON pedig az érdeklődők előadást hallhatnak az Ipar 4.0 alapvető funkcióinak és szolgáltatásainak megvalósításához szükséges technológiákról.

Előadás címe: BECKHOFF: több mint automatizálás
Előadás időpontja: 2015. május 14. 13:30-14:00


A rendezvény egyben nagyszerű lehetőség arra is, hogy személyesen is találkozzon a Beckhoff Automation magyarországi csapatának tagjaival.

 

 

Ingyenes belépőjegy-igénylés:

http://www.eregistrator.hu/link.php?lid=L002508C633A

 

 

Beckhoff mark Beckhoff standszám: A pavilon, 303 A stand

Beckhoff IparNapjai2015 stand