Skip to main content

Villamos méréstechnika – újragondolva

Megjelent: 2016. június 14.

testo-villamos-1Minden elektromos szakember alapvető igénye és érdeke, hogy rendelkezésére álljanak az egyszerű és biztonságos elektromos mérés eszközei. Megjelent a piacon a Testo új villamos mérőműszer-családja, ami teljessé tette a Testo műszerkínálatát. Az új műszerpaletta az elektromos berendezések és rendszerek méréséhez szükséges valamennyi mérési paramétert lefedi: digitális multiméterei, lakatfogói, áram-, és feszültségmérői olyan technológiai újításokkal készültek, melyek egyszerűbb és jóval biztonságosabb használatot tesznek lehetővé. Mitől mások a Testo villamos mérőműszerei? Ezen cikkünkből megtudhatja.

 

A Testo új műszercsaládja villanyszerelők részére

A Testo villamos méréstechnikai műszecsaládjának fejlesztőit az alábbi néhány fő szempont vezeti:

  • Egyszerű és biztonságos használat, praktikus terméktulajdonságok

  • Hatékonyabb munka a legújabb technológiai fejlesztések által

  • A főbb villamossági méréseket lefedő műszerpaletta

 

Testo villamos mérőműszerek

 

A Testo új kínálata digitális multiméterrel, speciális fogótechnikájú lakatfogóval, feszültségmérővel, kombinált áramerősség- és feszültségmérővel, valamint egy praktikus érintésmentes feszültségmérővel segíti az elektromos rendszereket szerelő és karbantartó szakemberek munkáját.

A Testo villamos műszercsaládja nem csak újabb mérőműszereket jelent, hanem valódi hozzáadott értéket nyújt. A több alkalmazási területet is lefedő műszerpaletta úgy készült, hogy praktikus kialakításuknak és felhasználóbarát használatuknak köszönhetően magasabb munkabiztonságot adjanak. Az új innovatív technológia alkalmazásával hatékonyabbá válik a villanyszerelés.

testo-villamos-1 high res

 

Öttel „mindent visz” – műszerek a legfontosabb villamos mérési feladatokra

 

A műszercsalád öt fő termékcsoportja az elektromos berendezések és rendszerek méréséhez szükséges valamennyi mérési paramétert lefedi. A műszerek néhány izgalmas újítása:

  • A digitális multiméterek már a csatlakoztatás alapján, automatikusan felismerik a megfelelő mérési paramétert, és funkciógombokkal váltják ki a hagyományos tárcsás megoldást a biztonságosabb működtetés érdekében.

  • A lakatfogó család olyan – szabadalommal védett, egyedi fogómechanizmussal készült, mely pontos és jóval könnyebb használatot ad: a műszerrel mindig éppen azt a kábelt tudja kiválasztani és mérni, amelyre szüksége van. A lakatfogó család legmagasabb szintű tagja a Smart Probes App-pal kompatibilis. Ennek köszönhetően a mért értékek számítógépre menthetők és általa könnyen dokumentálhatók.

  • Az áramerősség- és feszültségmérő család típusai „2 az 1-ben” funkciót töltenek be, és úgy készültek, hogy a tévesztés lehetőségét kikerülve, automatikusan választják ki a megfelelő mérési paramétert.

  • Az érintésmentes feszültségmérő állítható fáziskereső és a feszültség detektáló funkcióval rendelkezik.

  • A feszültségmérő család egy speciális, minden szögből leolvasható kijelzővel, és egy interferencia szűrő megoldással rendelkezik és Fi-relé tesztelésre szolgáló funkciógombbal is ellátták.

 

Találja meg a feladataihoz legmegfelelőbb Testo villamos mérőműszert!

 

Testo Magyarország Kft.

1139 Budapest, Röppentyű u.53.

Tel.: +36 1 237 1747

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.testo.hu


Még több Testo

Címkék: villanyszerelő | méréstechnika | multiméter