Skip to main content

Vezetési kiválóság megvalósítása a termelésben – a STAUFEN szemináriuma

Megjelent: 2016. április 15.

staufen lean PFÜgyvezető igazgatók, lean vezetők, a termelés, a minőség, a logisztika és a folyamatoptimalizálás területén dolgozó közép- és felsővezetők érdeklődésére tart számot az az élő Shopfloor Menedzsment-bemutató, amelyet 2016. május 3-án, a Pepperl+Fuchs veszprémi gyárában tart a STAUFEN Lean Menedzsment Tanácsadó cég.

 

Shopfloor menedzsment élőben a Pepperl+Fuchsnál

Ma mindenki a Shopfloor Menedzsmentről (SFM) beszél, és jó okkal. De értjük-e igazán, hogy mit is jelent valójában? Számok vizualizálása, kiértékelések a termelő területeken? Természetesen NEM ez a Shopfloor Menedzsment!

  • Úgy látja, hogy szervezetén belül komplex problémák alapvető oka nincs feltárva?

  • Nem születnek intézkedések egyszerű problémák megoldására sem?

  • Túl lassú ez a folyamat?

A STAUFEN segít Önnek megismerni a rendszer által nyújtott lehetőségeket. Az alkalmazott módszerek és eszközök célja, hogy javítsa a vezetőknek azt a képességét, hogy saját beosztottjaikat képezni tudják a napi rutinszerű problémamegoldásra és a folyamatos fejlesztésre. Szánjon rá egy napot, hogy megismerkedhessen egy olyan módszerrel, melynek segítségével a probléma felismerése és megoldása a szervezet lehető legalacsonyabb szintjén indul el, és lehetőség szerint ugyanitt hatásosan le is zárul. Szemináriumunk egy tanulási lehetőség az Ön számára, hogy megismerjen egy sikeresen bevezetett SFM rendszert, a bevezetés során alkalmazott sikertényezőket, de az ide vezető út buktatóit is, amelyekről a veszprémi rendezvény keretében egy sikeres vállalat, a Pepperl+Fuchs vezetőitől első kézből kaphat tájékoztatást.

 

További részletek a szemináriumról: ezen a linken

 

Regisztráció: ezen a linken