Skip to main content

Négymagos processzorteljesítmény a legkisebb helyen

Megjelent: 2015. október 14.

Beckhoff TtukorkepA vezérlőszekrénybe építhető, legújabb generációs, többmagos Intel Atom™ technológián alapuló C6915 PC-jével a Beckhoff ipari PC-kínálata ventilátormentes, rendkívül kis helyigényű eszközzel bővült. Az akár négy processzormagos, nagy számítási teljesítményű, új ár/teljesítmény osztályt képviselő, skálázható eszköz új kategóriát teremt a PLC- és mozgásvezérlő alkalmazásokban.

 

Ventilátormentes, helytakarékos IPC-k többmagos Intel®-Atom™ technológiával

Az új, vezérlőszekrénybe építhető PC mérete (szerelőlap nélkül) mindössze 48 × 164 × 119 mm, amellyel a C6915-típusú ipari PC (http://www.beckhoff.hu/C6915) a Beckhoff legkisebb helyigényű eszközének számít. Az Atom™ processzorok csekély hőveszteségének köszönhetően ez a rendkívül strapabíró IPC mozgó alkatrész (tehát ventilátor) nélkül készül. Apró mérete ellenére (vagy inkább amiatt) az alkalmazások terén nagy rugalmasságot kínál. Adattárolásra igény szerint HDD, SSD vagy Cfast-kártya használható. Ráadásul számítási teljesítménye szükség szerint skálázható. A processzorok egy, kettő vagy négy maggal rendelhetők:

  • Intel®-Atom™-CPU, 1,46 GHz, 1 Core

  • Intel®-Atom™-CPU, 1,75 GHz, 2 Core

  • Intel®-Atom™-CPU, 1,91 GHz, 4 Core

A C6915 eszközt a közepes teljesítményszegmensbe eső vezér­lési feladatok, a mozgásvezérléssel kapcsolatos alkalmazások, és – a modern processzor platformra támaszkodva – a költségigényesebb grafikus alkalmazások kiszolgálására tervezték.

 

Beckhoff Ttukorkep

A ventilátormentes C6915 típusú, kompakt kialakítású, vezérlőszekrénybe építhető PC a kis helyigényű kialakításon kívül skálázható számítási teljesítményt is kínál egy, két vagy négy processzormaggal


Ennek következtében a legköltséghatékonyabb, alacsony veszteségű és nagy teljesítményű Multicore-Atom™ processzorok előnyei a Beckhoff teljes IPC kí­nálatában kihasználhatók: kapcsolótáblákba építhető (egy- vagy többérintéses, 5,7…24”-es megjelenítőkkel kombinált) CP67xx, ill. CP27xx vagy CP37xx panel PC-k, beágyazott CX5100 PC-k, valamint C6915 vagy C6925 vezérlőszekrénybe építhető PC formájában.


BECKHOFF Automation Kft.
1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Tel.: + 36 1 501 9940
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.beckhoff.hu

Még több BECKHOFF

 

Címkék: többmagos | multicore | intel Atom | ipari PC | IPC