Skip to main content

National Instruments: továbbfejlesztett VirtualBench

Megjelent: 2016. február 03.

VirtualBenchA National Instruments (NI) piacra dobta a VirtualBench berendezés egy új, nagy teljesítőképességű változatát. A szoftveralapú, többfunkciós berendezés egy vegyes jelű oszcilloszkóp, egy függvénygenerátor, egy digitális multiméter, egy programozható egyenfeszültségű tápegység és egy digitális be-kimeneti eszköz képességeit egyesíti. 350 MHz-es sávszélességével, négy analóg csatornájával és Ethernet-kapcsolódási felületével a VirtualBench új változata az új fejlesztésű áramkörökön vagy automatizált mérőrendszereken beméréseket, illetve hibakeresést végző mérnökök számára kínál további új funkciókat.

Új típusváltozat új lehetőségekkel az asztali műszereket használó mérnökök számára

„Amióta a VirtualBench-et forgalomba hoztuk, a sokrétűsége és praktikussága révén lényegesen hatékonyabban tudnak dolgozni a használói” – nyilatkozta Stefanie Breyer, az NI kutatás-fejlesztésért és adatgyűjtő rendszerekért felelős alelnöke. „Ezzel az új változattal még jobb műszaki jellemzőket és további funkciókat biztosítunk, amelyek új távlatokat nyitnak az asztali műszerekkel dolgozó mérnökök számára.”

A VirtualBench felhasználói továbbra is ingyenesen bővíthető, asztali számítógépeken vagy iPad-en futó, könnyen kezelhető, mindent egységesen vezérlő szoftveralkalmazások révén férhetnek hozzá az öt műszerhez. Mivel a VirtualBench napjaink fogyasztóelektronikai felületeire épül, a mérnökök és tudósok érintőképernyőn, többmagos processzorokon futó programokkal, vezetékmentes kapcsolattal, a termelékenységet fokozó, intuitív felületen keresztül kezelhetik a berendezéseiket. A szoftverháttér segítségével leegyszerűsített kezeléstechnika és bővített képességek eredményeképpen lényegesen hatékonyabban végezhetők el a hibakeresési műveletek, és ellenőrző mérések.

Az új VirtualBench fő jellemzői

  • Bővített képességű, vegyes jelű, 350 MHz analóg sávszélességet nyújtó, négycsatornás oszcilloszkóp, kifinomultabb interaktív mérésekhez.

  • Megemelt teljesítményű, programozható egyenáramú tápegység a nagyobb áramfelvételű alkalmazásokhoz: 6 V-os kimenet, 1 A terhelhetőséggel, illetve + 25 V-os és -25 V-os kimenetek 3 A terhelhetőséggel.

  • Mind az öt műszer egységes, könnyen leolvasható megjelenítése; ábrázolás nagyméretű képernyőkön, adatok és képernyőfelvételek gyors mentése.

  • Elosztott mérésekhez Ethernet- és USB-kapcsolat, WiFi-kompatibilitás

  • Zavartalan integrálhatóság a LabVIEW rendszertervező szoftverrel

További információk a VirtualBench-ről: www.ni.com/virtualbench

 

A LabVIEW, a National Instruments, az NI, az ni.com és a VirtualBench a National Instruments védjegye.

 

Még több National Instruments

 

Címkék: multiméterLabVIEW | függvénygenerátor | oszcillószkóp