Skip to main content

Májusban ismét Ipar Napjai

Megjelent: 2015. március 09.

Ipar napjai kep22015. május 12-15. között újra világmárkák, multik és kkv-k részvételével, a gépgyártás-technológiát képviselő MachTech-szakvásárral a középpontban megnyílik a magyar expopiacnak az a rendezvénye, amely a hazai ipar széles keresztmetszetét tárja látgatói elé, és a cégkapcsolatok ápolására is számos lehetőséget nyit.

 

Ezúttal a MachTech-hel a Budapesti Vásárközpontban

Idén ismét egy olyan világmárkákat és multinacionális cégeket felvonultató IPAR NAPJAI-t valósít meg szakmai partnereivel a Hungexpo Zrt., ami különleges környezetet teremt új üzleti kapcsolatok kiépítésére, valamint a meglévő kapcsolatok ápolására, és amelynek tematikája lefedi az ipari termelésben résztvevő ágazatok összességét.

Ahogy ma látjuk

Februárig közel 250 kiállító foglalt már le 10 ezer négyzetméternyi kiállítóterületet a Hungexpo Budapesti Vásárközpontjának A és G pavilonjában. A számos hazai kiállítón kívül 10 ország kis-, közép és nagyvállalatai jelentkeztek be az ipar számos ágazatából, többek között a gépgyártás, hegesztéstechnika, a robotika, az automatizálás, a tervezés vagy a logisztika területén számottevő termékeikkel, szolgáltatásaikkal, újdonságaikkal. Az önállóan megjelenő cégeken kívül például tajvani, német és osztrák „kollektív bemutatókon” is jó néhány cég választékával ismerkedhetnek meg az érdeklődők.
A rendezvényen résztvevő vállalatok átfogó képet mutatnak egy-egy szakterületről, és a lehető legrészletesebb információkat ajánlják a látogatók szakmai feladatainak megoldásához, miközben a társszakmák trendjeit is bemutatják.

 

Ipar napjai kep1 Beckhoff

„Működő” bemutatók

A termelők akkor tudják meggyőzően bemutatni termékeiket, ha valóban „akcióban”, működésben láthatja azokat az érdeklődő. Az Ipar Napjai keretében ezért folytatják az elmúlt évek hagyományát, az Application Zone gyakorlati bemutatót. Már eddig is több résztvevő cég jelezte, hogy a bemutatkozásnak ezt a formáját is igénybe kívánja venni. A teljesség igénye nélkül: a Beckhoff Automation Kft., a Carl Zeiss, a Flexman Robotics Kft., a Hód Industrial Kft.,
a Kuka Robotics, az Optimum Hungária Kft., a Pekárik Szerszámgép Kft., a Renishaw, az U-4 Reklámiroda és a Werth Magyarország Kft. már jelentkezett arra, hogy az Application Zone keretében, „mozgásban” is a közönség elé tárja a kínálatát.
Az új koncepcióra épülő Application Zone több állomáson végig­vezetve mutatja majd be a gyártási folyamatot a tervezéstől a késztermékig. A bemutatott folyamat lépései: tervezés, szerszámkészítés, megmunkálás, robotika, automatizálás, mérés – és aminek minden munkafázisban kifogástalanul kell helytállnia: a gép, de mindenekelőtt az ember biztonsága.
A programhoz minden kiállító csatlakozhat, hogy kínálatát, újdonságait ezen a szemléletes módon is megmutathassa az érdeklődő közönségnek.

 

Ipar napjai kep2

Néhány aktuális információ

A kiállítók az idén is pályázhatnak a Nagydíjra. A termékverseny eredményhirdetésére a kiállítás ünnepélyes megnyitóján kerül sor.
Az érdeklődők a folyamatosan frissülő kiállítói listát a rendezvény honlapján olvashatják.
    
A kiállítás támogató partnere: Iscar (Member of IMC Group)

Iscar-Logo    
Bővebb információ és kiállítói jelentkezés: www.iparnapjai.hu  


Hungexpo Zrt.
IPAR NAPJAI – MACH-TECH
1101 Budapest, Albertirsai út 10.
Tel.: +36 1 263 6384
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.iparnapjai.hu

Még több Ipar Napjai

 

Címkék: Hungexpo | Machtech | Application Zone