Skip to main content

IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás - Magyarország legjelentősebb üzleti eseménye az iparban

Megjelent: 2016. április 01.

iparnapjai 12016. május 24-27. között rendezi a HUNGEXPO a Budapesti Vásárközpontban azt a rendezvényt, amely a hazai ipar szinte minden ágának újdonságait tárja az érdeklődők elé.

 

 

 

2016 májusában számos kis-, közép- és nagyvállalat mutatja be tevékenységét, érintve az ipar szinte összes ágazatát, annak érdekében, hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát.
Március közepéig már 11 ország 200 kiállítója foglalta le helyét a pavilonban, hogy az IPAR NAPJAI keretében bemutassa termékeit, szolgáltatásait, fejlesztéseit és újdonságait az érdeklődőknek. A kiállításon megtekinthető lesz többek között az ABB, Balluff, a Beck&Politzer, a ContiTech Rubber Industrial, az Endrich, az Eplan, a Fanuc, a Kuka Robotics, a Finder, a Hoffmann, a Klüber, a Kropf Prozesstechnik, a Stäubli Systems, a Total Lubricants, az Universal Robots, a Wedco és a Werth kínálata.
Kollektív bemutatók is várják majd az érdeklődőket. Számos kiállító vonul fel például a Német–Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, a Magyar Anyagvizsgálók Egyesülete, az EMOSZ és Pest megye, valamint Érd megyei jogú város Kereskedelmi és Iparkamarája standjain.

iparnapjai 1

Az idei kiemelt téma: IPAR 4.0

Az egymással szoros kapcsolatban álló ipari ágazatok keresztmetszetét a ma minden területen kulcsfontosságú szerepet betöltő, a teljes gyártási láncolatot átfogó IT-rendszerekre épülő Ipar 4.0 adja.

Programkínálat

A széles kiállítói kör mellett magas szakmai színvonalú programokkal, konferenciákkal is jelentkezik majd a kiállítás.
A rendezvény kiemelt témájához csatlakozik az IPAR 4.0 tematikájára épülő Fraunhofer – SZTAKI projektközpont előadássorozat és workshop.
Az EMOSZ kétnapos konferenciát szervez, melynek kiemelt témái a gépek CE-jelölése, a villamosenergia-elosztás szabályai és érintésvédelme lesznek, az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. pedig négy szakmai előadással várja a látogatókat. Folyamatban van a munkavédelmi konferencia, valamint a MAJOSZ Beszállítói Fórum szervezése is, melyen az autóiparban dolgozó vagy ahhoz szorosan kötődő szakemberek kereshetik, illetve találhatják meg új üzleti partnereiket.
A kiállítás harmadik napján, május 26-án, a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara elektrotechnikai és épületvillamossági szakmai továbbképzést tart az „Energiaelosztási berendezések és rendszerek tervezése az IEC / MSZ EN 61439-1,-2 tükrében” címmel.
Idén is megrendezzük a Techtogether diákversenyt, melynek célja a műszaki egyetemisták összekapcsolása a szakmával. Ennek érdekében felvonultatja a gépipar kiemelkedően tehetséges reménységeit, lehetőséget teremt fejlesztéseik, terveik megismerésére.

iparnapjai 2

A hagyományokhoz híven a kiállításra a Magyar Elektronika Szakfolyóirat olvasói előzetesen regisztrálhatnak az alábbi oldalon: www.iparnapjai.hu/magyarelektronika, amely regisztrációval ingyen tekinthetik meg a rendezvényt.

 

HUNGEXPO Zrt., IPAR NAPJAI projekt

1101 Budapest, Albertirsai út 10. , Tel.: +36 1 263 6384
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., web: www.iparnapjai.hu


Még több IPAR NAPJAI

Címkék: EMOSZ | HUNGEXPO