Skip to main content

Ipar Napjai nemzetközi ipari szakkiállítás - A magyar ipar legjelentősebb üzleti eseménye

Megjelent: 2016. január 26.

ipar napjai2016 hu logoA Hungexpo a Budapesti Vásárközpontban, 2016. május 24-27. között újra megrendezi a magyar piac legátfogóbb ipari szakkiállítását, melynek célja összehívni és felvonultatni az ipar szinte összes ágazatát, annak érdekében, hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát.


Az Ipar Napjai 2016 kiemelt témája: az Ipar 4.0

Az egymással szoros kapcsolatban álló ipari ágazatok keresztmetszetét bemutató szakvásár gerincét a ma minden területen kulcsfontosságú szerepet betöltő, a teljes gyártási láncolatot átfogó IT rendszerekre épülő Ipar 4.0 adja.

A kiállítók az Ipar Napjai 2016-on a látogatók kiemelt figyelme mellett mutathatják be napjaink vezető technológiai irányzata, az Ipar 4.0 adta lehetőségeket, különös tekintettel az automatizálásban és az ipari elektronikában rejlő fejlődési irányokat. A koncepció alapja az egymással kommunikáló intelligens gépek (M2M), az önbeállító gyártási folyamatok és a rendkívül hatékony tömeggyártás.

ME 2016 1-2 Ipar Napjai pillanatkep

Programkínálat

A széles kiállítói kör bemutatói mellett magas szakmai színvonalú programokkal, konferenciákkal is jelentkezik majd a kiállítás.

A rendezvény kiemelt témájához csatlakozik az IPAR 4.0 tematikára épülő Fraunhofer – SzTAKI projektközpont előadássorozat és workshop. Ennek keretében többek között olyan előadók tapasztalatait, gondolatait, jövőbe vetítő elemzéseit hallgathatják meg az érdeklődők, mint Monostori László, a SZTAKI és a Fraunhofer-SzTAKI igazgatója, aki az Ipar 4.0 új kihívásairól és lehetőségeiről tart majd előadást, vagy mint az aacheni Fraunhofer IPT képviselője, aki az Industrie 4.0 perspektíváit mutatja be, ahogy azt a neves aacheni intézetben látják.

Az EMOSZ kétnapos konferenciát szervez az Ipar Napjai keretén belül, melynek kiemelt témái a gépek CE-jelölése, a villamosenergia-elosztás szabályai és az érintésvédelem kérdései lesznek.

A szakkiállításhoz csatlakozik a Német-Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. programja is, amely négy színvonalas előadással várja majd a látogatókat. Ezek témái:

  • A rugalmas foglalkoztatás elősegítése a kis- és közepes vállalkozásoknál,

  • Minőség és versenyképesség,

  • Térítésmentes nemzetközi technológiai partnerkeresési szolgáltatás ipari vállalkozások számára, és

  • Környezeti kibocsátások

Végül, de nem utolsó sorban megemlítjük a MAJOSZ Beszállítói Fórumot is, melyen az autóiparban dolgozó ‑ vagy ahhoz szorosan kötődő  ‑ szakemberek kereshetik, illetve találhatják meg új üzleti partnereiket.

Az előzetes adatok alapján a kiállítóknak már több mint a fele lefoglalta helyét a kiállításon. Folyamatosan érkeznek újabb visszajelzések és a jelentkezések is a rendezvényre. Számos világmárkát képviselő cég, illetve hazai és nemzetközi kis- és középvállalatok is készülnek, hogy 2016 májusában az Ipar Napjain bemutathassák termékeiket, szolgáltatásaikat, fejlesztéseiket és újdonságaikat az érdeklődőknek.

Minden adott tehát ahhoz, hogy 2016-ban is sikeres rendezvény várja a kiállítókat és látogatókat.

Az érdeklődők az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, valamint a www.iparnapjai.hu honlapon kaphatnak a szervezőktől további felvilágosításokat.

 

Kedvezményes jelentkezési határidő kiállítók részére: 2016. február 15.

 

ipar napjai2016 hu 

Hungexpo Zrt., IPAR NAPJAI projekt

1101 Budapest, Albertirsai út 10.

Tel.: +36 1 263 6384

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.iparnapjai.hu 

Még több Ipar Napjai

 

Címkék: EMOSz | IFKA