Skip to main content

2015-16-ban is folytatódik az InfoShow

Megjelent: 2015. október 08.

footer logo shadowAz InfoShow rendezvénysorozat célul tűzte ki, hogy az épületek villamos berendezéseinek biztonsága érdekében a tervező, kivitelező, üzemeltető, felülvizsgáló szakemberek mindennapi munkáját segítse, útmutatást adjon a felelősségteljes minőségi munkavégzéshez, naprakész információt nyújtson a vonatkozó jogszabályokról, szabványokról.

Villamos felülvizsgálatok – Épületek villamos berendezéseinek biztonsága

Ebben az évadban kilenc helyszínen hét cég: a C+D Automatika Kft., a DEHN+SÖHNE GmbH.+Co. KG, az Eaton Industries Kft., az ELMON Hungária Kft., a Hensel Hungária Villamossági Kft., az OBO Bettermann Kft. és a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. csatlakozott az ötletgazda WAGO Hungária Kft. és a Magyar Elektrotechnikai Egyesület és Elektromos Magánvállalkozók Országos Szövetsége kezdeményezéséhez, hogy előadásaikban ismertessék szakmai újdonságaikat a hallgatósággal. A szakmai programot az előadások szüneteiben megtekinthető kiállítás egészíti ki.

A tartalomból

Az új OTSZ és a Villamos TvMI hatása a villámvédelem létesítésére és felülvizsgálatára • Újdonságok, lehetőségek az érintésvédelmi méréseknél • A villám- és túlfeszültség-védelem felülvizsgálatának elméleti és gyakorlati kérdései • Felülvizsgálat a világítástechnikában • Előírások, követelmények egy elosztóberendezés terveire, különös tekintettel a feliratokra • A kondenzvíz képződés okai • Gazdaságosabb és környezetkímélőbb energiafelhasználás – Jön az okos otthon!

A tervezett helyszínek és időpontok

Automotive cikk uj ME 2015 10

 

A tervezett időpontok, helyszínek még nem véglegesek. A változtatás jogát fenntartjuk!
A rendezvényről és a részvétel feltételeiről bővebb információt a Magyar Elektrotechnikai Egyesület honlapján (www.infoshow.hu) találnak az érdeklődők, és ugyanitt jelentkezhetnek is a részvételre.