Skip to main content

Szeptemberben a fizikai ELECTROSUB vár minden szakembert!

Megjelent: 2021. április 13.

electrosub lidAz idén szeptember 28–30. között 3. alkalommal kerül megrendezésre az ELECTROSUB Konferencia és Kiállítás – az elektronikai ipar legrangosabb üzleti és szakmai fóruma.

 

 

Az idei év újdonsága, hogy a kiállítás tematikája kiegészül a digitális transzformáció és a mesterséges intelligencia témakörökkel, az esemény az ipar 4.0 jegyében zajlik.
A jelentkezések beindultak, az Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH 2021-ben ismét arany szponzorként vesz részt az eseményen.
A jelenleg érvényes, kedvezményes részvételi feltételek miatt érdemes a jelentkezést már most megfontolni. A jelentkezés semmilyen pénzügyi kockázattal nem jár, mert a fizikai megrendezés esetleges meghiúsulása esetén a részvételi díjak teljes mértékben visszafizetésre kerülnek!

 

02electrosub


Részvételi feltételek: https://electrosub.com/reszveteli-feltetelek/
Bár a jelenlegi körülmények még nem optimálisak, de mivel az oltások szépen haladnak és folyamatosan nő az átoltottság, az őszi megrendezésre bizakodással tekinthetünk. A piaci szereplők nagyon várják már a személyes találkozásokat, amelyre lehetőséget minden bizonnyal az ELECTROSUB az elsők között kínál majd. Aki szeretne a gazdaság újra nyitásának aktív részese lenni, és kínálatával abból nem kimaradni, annak jó oka van az ELECTROSUB-hoz csatlakozni.

 

01electrosub

 

Találkozzunk szeptemberben!
www.electrosub.com