Skip to main content

STMicroelectronics: Bioszenzoros platform

Megjelent: 2018. június 15.

biosensor lid2A LifeSignals új, vezeték nélküli bioszenzoros platform – a 3M és az STMicroelectronics közös fejlesztése – megfelel az orvosi és az egészségügyi piac szigorú követelményeinek. Az LSP család jelenleg két szilíciumeszközből és fejlesztői támogatásból áll.

 

 

 

Az LC1100 Life Signal Processzor egychipes megoldás az eldobható klinikai minőségű, kis fogyasztású és alacsony költségű vezeték nélküli bioszenzoros tapaszokhoz. Az LC1100 lehetővé teszi bioszenzoros tapaszok, intelligens ruházat és egyéb hordozható eszközök megalkotását, amelyek folyamatosan képesek többparaméteres életjeleket klinikai pontossággal rögzíteni. Az LC1100 képes továbbítani a mért adatokat az ellenőrző eszközökre, okostelefonokra, táblagépekre és felhőbe, napokon keresztül folyamatosan, csak gombelemekkel működtetve. Az LC5500 UWB a vevőchip, amelyet mobil vagy rögzített vevőkészülékben használnak.

 

180510 STM LifePoint WiPoint Patch On Chest 300dpi

 

Az LSP chipkészlet hibrid rádiója (Wi-Fi, Ultra-Wideband és Medical-Band szabványok) vezetékes csatlakozás-minőségű, több párhuzamos vezeték nélküli csatornán keresztül képes LSP-alapú bioszenzorokkal kommunikálni. Az LSP családot teljes körű hardver- és szoftverfejlesztő eszközök támogatják, beleértve a fejlesztői kártyát és a szoftverfejlesztési készletet, amely lehetővé teszi az az ügyfelek számára a kívánt, személyre szabott eszközök tervezését.

 

 

http://www.st.com/content/st_com/en/about/media-center/press-item.html/t4038.html