Skip to main content

Sokoldalúan alkalmazható biztonsági relék

Megjelent: 2019. január 22.

lid murrFontos az optimális védelem embernek és gépnek. Ezért a gép- és berendezésgyártásban is nagyra becsüljük a biztonságtechnikát. A Murrelektronik MIRO SAFE+ biztonsági reléje a megoldás, ha magas biztonságtechnikai standardokat szeretne elérni, pl. az MSZ EN 13849-1 szerinti PL teljesítményszintet.

 

 

 

A MIRO SAFE+ biztonsági relé rendkívül nagy teljesítményű. A MIRO SAFE+ Switch H L 24 például a sokoldalúságával nyűgöz le: ez a modul alkalmas vészkikapcsoló, védőajtó-, fényrács- és mágneskapcsoló alkalmazásokhoz, három záró és egy nyitó kimenettel rendelkezik. Startgombfelügyelettel és anélkül is használható.
MIRO SAFE+ Switch H 48-230 relé széles tartományú tápfeszültség-bemenettel rendelkezik. Ez a 48…230 V AC alkalmazásokhoz, amerikai piacra készült biztonsági relé alkalmas vészkikapcsoló és védőajtó-felügyeleti alkalmazásokhoz, startgombfelügyelettel vagy anélkül.
Az időgazdálkodási feladatokat a MIRO SAFE+ T 1 24 látja el. Ez a modul optimális megoldás, ha egy alkalmazásban szükség van direkt és késleltetett csatlakozóra is. A max. 30 másodperces késleltetést egyedileg be lehet állítani. Ez a relé ráadásul nagyon kompakt kialakítású 22,5 milliméteres szélességével.
A MIRO SAFE+ T 2 24 két késleltetett csatlakozóval rendelkezik, a beépítési szélessége 45 milliméter.
A MIRO SAFE+ Switch ECOA 24 egy gazdaságos kivitel. Csavarszorítókkal felszerelt relé használható védőajtókhoz, vészkikapcsolóhoz, valamint fényrács-alkalmazásokhoz. Ez a modul jó alternatíva, ha nincs szükség startgombfelügyeletre.

 

murr

 

A MIRO SAFE+ biztonsági relék nagy előnyei: egyértelmű hozzárendelés feliratokkal; LED-állapotkijelzők a relé elején; rugalmas felhasználási lehetőségek a kikapcsolható keresztrövidzárlat-felismerésnek köszönhetően; a rugós sorkapcsoknak köszönhetően gyorsan csatlakoztathatók a gyorscsatlakozós technológiában; kódoló elemek, amelyek biztosítják, hogy ne cseréljék fel a kapcsokat. 

 

 

Murrelektronik Kft.
9024 Győr, Közép u. 16.
Tel.: +36 96 900 125
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.murrelektronik.hu

 

Még több Murrelektronik