Skip to main content

Rugalmas és költséghatékony modulmegoldások IO-jelek kezelésére

Megjelent: 2018. április 27.

Murrelektronik MASI20A Murrelektronik kínálatában egy új kapcsolószekrény-modulcsalád, valamint egy új terepibusz-modul is segítséget nyújt az IO-jelek továbbításához. A cég MASI20 kapcsolószekrény-modulcsaládja a jelek vezérléssel történő gazdaságos összekapcsolását támogatja, míg az Impact67 terepibusz-modul kiemelkedő gép- és berendezéselérhetőséget garantál.

 

 

 

 

 

 

 

 

MASI20

Az IO-jelek fölérendelt vezérlőrendszerekbe történő egyszerű és költséghatékony bekapcsolását teszi lehetővé a MASI20 kapcsolószekrény-modulcsalád. A 120 mm mélységű kapcsolódobozokba történő beépítésre optimalizált MASI20 modulok szélessége mindössze 19 mm, ezáltal helytakarékos megoldást jelentenek a kapcsolószekrénybe telepítésük során. A 28 push-in kapocs a modul elején található, így csatlakoztatáskor könnyen hozzáférhető.

Murrelektronik MASI20

A MASI20 modulok belül áthidalt AS-interfész és AUX-power kapcsai lehetővé teszik, hogy akkor se szakadjon meg az áramkör, amikor egy modul kiszerelésre kerül. A félvezetős kimenetváltozatok d teljesítményszintig alkalmasak a passzív biztonsági megoldások kialakítására (K3 funkció). Az egyértelmű IO-diagnózisról világító digitális kijelzők gondoskodnak. A MASI20 modulokkal rugalmas összeállítási ötletek valósíthatók meg úgy kapcsolószekrényben, mint terepen, a merev topológiák kötöttségei nélkül.

 

Impact67

Már EtherNet/IP installációk számára is elérhető a Murrelektronik Impact67 kompakt terepibusz-modulja, amely CT14 ODVA minősítéssel rendelkezik. Az Impact67 modul csatlakozásai – a konkrét alkalmazástól függően – bemenetként, kimenetként vagy IO-link csatlakozóként is programozhatók. Ez az összeállítás során rugalmasságot és egyúttal költséghatékonyságot biztosít, mivel installációnként minimálisra csökkenthető az alkalmazott modulok száma.

Murrelektronik Impact67
Az Impact67 modulokkal szerelt rendszer rendelkezésre állását számos diagnosztikai lehetőség és a köralakzat kiépítésének lehetősége segíti, a gyors üzembe helyezést pedig egyszerűen és magától értetődően kezelhető webes felület támogatja. A „Quick Connect” jóvoltából a modul gyorsan indítható, ami nagy fontossággal bír például robotikai gyártókörnyezetben. A telepítésnél tartozékok széles választéka – IO-link/analóg átalakítók, IO-link hubok, induktív csatolók – nyújt további szabadságot.


Murrelektronik Kft.

9024 Győr, Közép u. 16.

Tel.: +36 96 900 125

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.murrelektronik.hu

 

Még több Murrelektronik