Skip to main content

Robotárakat összehasonlító digitális platform

Megjelent: 2021. június 28.

HowToRobot lidA világszerte működő vállalkozások most először egyszerű, ám nagyszerű ajánlatokat kaphatnak, összehasonlíthatják az ipari robotokkal kapcsolatos termékek és szolgáltatások árait. Søren Peters a HowToRobot.com vezérigazgatója szerint az új szolgáltatásuk megkönnyíti és olcsóbbá teszi a vállalkozások számára a robotizációt.

 

2021. április 26-ig nem volt egyszerű módszer összehasonlítani az ipari robotok, valamint a kapcsolódó szolgáltatások és termékek árait. A globális automatizálási és robotikai központ, a HowToRobot.com megoldotta ezt a problémát, olyan szolgáltatást indított a robotokkal már rendelkező és még nem rendelkező vállalatok számára, amely ajánlatokat készít az alkatrészektől kezdve a karbantartáson át a robot programozásáig és képzéséig. Számos elérhető ajánlat mellett a vállalkozások most először tudják összehasonlítani az árakat.

 

 

HowToRobot PetersSøren Peters, a HowToRobot.com vezérigazgatója nyilatkozta: „Szeretnénk megkönnyíteni és gazdaságosabbá tenni a vállalkozások számára a robotizálást.”

 

 

 

 

A globális robotpiacot összekötő új szolgáltatás

Az új szolgáltatás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy több mint 15 000 robothoz kapcsolódó termék és szolgáltatás szállítóinak tudjanak kéréseket küldeni. Az egyéb iparágakból ismert hasonló digitális platformokhoz hasonlóan a HowToRobot.com egyre növekvő igényt teljesített a vevők és az eladók egy helyen történő online összekapcsolásával.

 

 

Søren Peters: „Megkönnyítjük az ügyfelek számára a megfelelő beszállítók kiválasztását, garantálva ezzel azt is, hogy piaci árat fizetnek.”

 

 

Számos vállalatnak például egy bizonyos idő elteltével újra kell tárgyalnia a robotjaival kapcsolatos szolgáltatási megállapodásokat. Több beszállító összehasonlítható ajánlatainak birtokában biztosak lehetnek abban, hogy a piacon elérhető legjobb ajánlatot kapják.

 

A legtöbb vállalkozás nem rendelkezik piaci áttekintéssel

A HowToRobot.com törekvése az iparágban működő átláthatóság hiányának megváltoztatása. Jelenleg öt vállalkozásból négy nem kap egynél több szállítói ajánlatot, amikor valamire szükségük van a robotjukhoz – derül ki a HowToRobot.com kutatásából.

 

 

Søren Peters szerint: „Ha nincs több összehasonlítható ajánlat az asztalon, az ügyfelek nem tudhatják, hol lehet a legkedvezőbb árat és feltételeket elérni.”

 

 

A HowToRobot.com oldalon a vállalkozások néhány perc alatt ingyen küldhetnek árajánlatkérést a beszállítóknak. A szállítók ezután az árakat tartalmazó ajánlatokat elküldik a vevőnek, és a tranzakció a platformon véglegesíthető.

 

 

„Átláthatóvá akarjuk tenni az árakat a robotpiacon. Ez segít a vállalkozásoknak megtakarítani a beszerzési költségek egy részét, és kevesebb gondot okoz a megfelelő robot alkalmazása” – összegzi Søren Peters.

 

 

A HowToRobot.com webhelyről

A világ legnagyobb digitális automatizálási és robotközpontja valósult meg, amely összekapcsolja az ipar vevőit és eladóit.
A vállalkozások összehasonlítható árajánlatokat kaphatnak a platformon található robotok, valamint automatizálással kapcsolatos termékek és szolgáltatások több mint 15 000 beszállítójától.

 

HowToRobot

 

Az ajánlatkérés a platformon ingyenes, és a vásárlók dönthetnek úgy is, hogy névtelenek maradnak.

Ajánlatokat kaphatnak például:

  • új robotok, kiegészítők, megfogók, optikai rendszerek és tartalék alkatrészek beszerzésére,
  • javítási és karbantartási szolgáltatásokra,
  • szolgáltatásokra az adott működés megváltoztatásához, újra programozásához vagy optimalizálásához,
  • az alkalmazottak képzésére és továbbképzésére a robotok kezeléséhez, továbbá
  • szakértői segítségre és kapcsolódó tanácsadási szolgáltatásokra.

 

További információ a www.HowToRobot.com oldalon található (videóval az új szolgáltatásról).