Skip to main content

PERSPEKTÍVA (20) - Jegyezze fel a naptárába!

Megjelent: 2017. szeptember 27.

perspektiva 20 A graphIT Kft. – a hazai CAD/CAM/PLM piac meghatározó forgalmazója, mint minden évben, így idén is megrendezi PLM Perspektíva szakmai napot, melyre ezúton meghívja az érdeklődő szakembereket.

 

Az idei Perspektíva (20) névre keresztelt rendezvény célja, hogy az Ipar 4.0 koncepcióját figyelembe véve bemutassa azokat technológiákat, amelyek lehetővé teszik, hogy a megfelelő adatok, megfelelő formában és a kellő rugalmassággal álljanak rendelkezésre a gyártás számára, és optimalizálja, valamint támogassa a döntéshozatalt.

Az előző években már nagy sikert aratott, hogy nem csupán a termékek, hanem mérnöki megoldások köré is csoportosultak az előadások. Ezt az idén is megtartják a szervezők: lesznek termékújdonságok, iparági megoldások és alkalmazott technológiák a szekció előadásokban. A termékújdonságok szekcióban a Solid Edge, az NX, a Tecnomatix, illetve a Quality Management termék portfóliók újdonságait ismerhetik meg.

 

Helyszín és időpont

Időpont: 2017. október 18. (szerda)

Helyszí­n: Lurdy Mozi

1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. (Lurdy Ház) (térkép)

 

Regisztráció

A Perspektíva (20) rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Regisztráció ezen a linken.

 

Részletes program

Hamarosan a rendezvény oldalán.

 

graphIT Kft.

1027 Budapest, Medve u. 17.

Telefon: +36 1 436 9600

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.graphit.hu

www.facebook.com/graphitltd

www.youtube.com/graphitltd

Még több graphIT