Skip to main content

PCS 2018 – Folyamatirányító Rendszerek Konferencia

Megjelent: 2018. szeptember 12.

PCS lid2Idén október 24. és 26. között várja a szakma képviselőit a folyamatirányítás éves összejövetele, a PCS Konferencia a lillafüredi Palotaszállóban. A tavalyi évben úgy döntöttünk, hogy a változás útjára tereljük a két évtizedes hagyományokra visszatekintő eseményt, és újdonságokkal egészítjük ki a tradicionális alapokat.

 

 

Az egyik hagyományos elem, a Szakmai előadássorozat továbbra is megőrzi központi szerepét. Az előadásokkal kapcsolatos kisebb változtatást tavaly a közönség pozitívan fogadta, így azon az idei évben csak finomítani kívánunk.

 

DSCN2297

 

A rendezvény másik fontos hagyományos elemét a Szakmai kiállítások alkotják, amelyeknek 2017-ben meghosszabbítottuk a nyitvatartási idejét. A kiállításokkal kapcsolatban az idei esztendőben szeretnénk kisebb változtatásokat eszközölni, bízva abban, hogy lendületet tudunk adni, a konferencia e tradicionális elemének.
A 2017-ben megrendezett PCS Konferencia nagyszabású újításai közé tartozott a Workshop és a Kerekasztal-beszélgetés bevezetése. A Workshopon kis létszámú csoportoknak tartanak gyakorlati bemutatót a konferencián résztvevő cégek, a Kerekasztal-beszélgetésen pedig néhány szakember folytathat eszmecserét a hallgatóság előtt, egy általuk mélyen ismert témáról.
Az idei évben igyekszünk még szélesebb körben teret adni ezen újításoknak.

 

A PCS 2018 Folyamatirányító Rendszerek Konferencia programelőzetese

ME 2018 9 PCS programelozetes

 

Természetesen ahogy tavaly, úgy az idén sem maradhatnak el a kapcsolatépítést elősegítő elemek. A korábbiakban megszokott módon, az első napon állófogadással köszöntjük a jelenlévőket, a következő nap estéjén pedig borkóstolóval igyekszünk jó hangulatot teremteni az azt követő vacsorához.

Bízva abban, hogy felkeltettük régi barátaink, vendégeink, illetve az idén először ellátogatók érdeklődését, minden résztvevőt szeretettel várunk 2018 októberének végén Lillafüredre, a PCS Találkozóra.

 

Szerző: Bölkény Ildi – a PCS Meeting Szervezőbizottságának elnöke

 

www.pcsmeeting.hu