Skip to main content

Öt éves lett a PCB Design Kft.

Megjelent: 2019. november 06.

PCBA napokban ünnepelte a PCB Design Kft. öt éves fennállását, közel kilencven vendég társaságában. A résztvevők között köszönthették számos ügyfelüket, beszállítóikat, partnereiket és kollégáikat, akiknek megköszönték a partnerséget és a bizalmat az első öt év sikereiért.

 

 

Lazányi János, a cég ügyvezető igazgatója és egyben alapító tulajdonosa köszöntőjében elmondta, hogy az öt évvel ezelőtt két fővel, egy pici Andrássy úti irodából indult, évi 3 millió forint forgalmat bonyolító cég mára közel 30 fejlesztőmérnököt foglalkoztat, és az árbevétele megközelíti a 300 millió forintot. „Öt év nem nagy idő egy cég életében, ezért is tartjuk nagy dolognak, hogy ezalatt az idő alatt a PCB Design Kft. az elektronikai tervezés területén meghatározó szereplővé vált hazai és nemzetközi szinten egyaránt.” – mondta Lazányi János, ügyvezető igazgató.

 

 PCB Design 8

Lazányi János és Baka Gergely


A cég árbevételének 70%-a külföldről származik, így nem meglepő az sem, hogy az első ügyfél egy norvég cég volt, az OnTime Networks, amely máig a legnagyobb megrendelőnek számít. „Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt öt év során közel 20 ország, 70 ügyfelének több mint 100 projektjét valósították meg mérnökeink, amely 250-nél is több megtervezett áramkört jelent.” – hangsúlyozta Lazányi János. Szintén örömteli, hogy a nagyszámú külföldi projekt mellett egyre nagyobb számban kap a cég megbízásokat multinacionális vállalatok hazai leányvállalataitól és magyar start-up cégektől egyaránt.


Baka Gergely, a cég műszaki igazgatója és másik tulajdonosa beszédében kitért arra, hogy köszönhetően annak, hogy a cég nagy sebességű komplex áramkörök tervezésére és beágyazott szoftverfejlesztésre szakosodott, fejlesztéseik az űrkutatástól kezdve az egészségügyi okoseszközökön át az önvezető autókig számos iparágban jelen vannak. A jövőt illetően kiemelte: „Célunk, hogy az ügyfelek igényeinek minél több és magas minőségű szolgáltatással tudjunk eleget tenni. Ennek érdekében például a közelmúltban megvásároltuk a HyperLynx szimulációs szoftvert, amellyel cégünk mostantól szimulációs szolgáltatást is tud nyújtani ügyfeleinek. ”

 

PCB Design 1


A PCB Design Kft. kiemelkedő tudással rendelkezik a legmodernebb processzorokat és sok gigabites interfészeket tartalmazó nagy sebességű komplex digitális áramkörök tervezésének területén.
Az áramkörök tervezése mellett vállalják termékek fejlesztését az ötlettől a gyártásig, amelyhez biztosítják a villamosmérnöki és informatikai hátteret, valamint alvállalkozók bevonásával a gépészeti tervezést és a gyártást is. A PCB Design Kft. egyik legnagyobb erőssége az egyedi, Linux-alapú, integrált beágyazott számítógépek (SOM – System On Module) tervezése és programozása. Elsősorban ipari rendszerek nagy bonyolultságú digitális áramköreinek fejlesztésével foglalkoznak, amelyekre jellemző a több ezer alkatrészt tartalmazó, impedanciakont-rollált 8-16 rétegű áramköri lap, a mikroviás technológia, továbbá a 75 um-es rajzolatfinomság. Tevékenységük nagyon fontos és hangsúlyos része a termékek CE minősítésének megszerzése, ami nagymértékben meggyorsítja a termékek mielőbbi piacra kerülését.
Mintegy megerősítve Lazányi János gondolatait – hihetetlenül szép eredményekkel büszkélkedhet a PCB Design Kft. és mindezt öt év alatt elérve. Magas szintű technológia, kiemelkedő minőségű szolgáltatás és mindezek mögött egy nagyon jó csapat és vezetés áll.

 

PCB

 

Szívből gratulálunk és további sikeres évtizedeket kívánunk!

a Magyar Elektronika csapata

 

PCB Design Kft.
1119 Budapest, Fehérvári út 89-95. L.ép./115.
Tel.: +36 20 399 7184
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.pcbdesign.hu