Skip to main content

Őszi szakmai áttekintés a folyamatirányítás és a gyártásautomatizálás területén

Megjelent: 2021. június 07.

PCS lid 2021Érdekli, hogy mi minden történt tavaly, és mi minden történik idén a folyamatirányításban
és a gyártásautomatizálásban?
Érdekli, hogy a rég nem látott ipari partnereivel – volt kollégákkal, vevőkkel, beszállítókkal, versenytársakkal – mi is történt az elmúlt egy, másfél évben?
Érdekli, hogy milyen érdekes fejlesztések zajlanak, vagy valósultak is meg az utóbbi időszakban?

 

Kérjük, látogasson el a PCSMeeting.hu oldalra, és kísérje figyelemmel, hogyan alakul ebben az évben a magyarországi folyamatirányítás és gyártásautomatizálás összefogó találkozója. Érdemes a weboldalra ellátogatni, mert lassan megjelennek az idei év előadásainak listái. Hamarosan kikerül a tervezett program is, amely az évek alatt megszokott kettő és fél napos konferencia szerkezetének átalakításával fog meglepetést okozni. Remélhetőleg kellemes meglepetést, hiszen azért nyúltunk hozzá a szerkezethez, hogy sokszínűbbé tegyük a látogatói kört. Azért, hogy az évek során összeszokott résztvevők közé olyan új szereplőket vonzzunk be, akik a gyártás- és folyamatirányítási szakmát képviselik, de eddig csak távolról kísérték figyelemmel a konferenciát. Ebben az évben a PCS Meeting első napja róluk fog szólni – és nekik fog szólni.
Hogyan képzeltük el ezt megvalósítani? A PCS Meeting első napját megnyitjuk mindenki előtt, azaz térítésmentesen látogathatóvá tesszük. A fő hangsúlyt ezen a napon a kézzelfogható gyártás- és folyamatirányításra helyezzük, azaz a központi helyre a workshopok kerülnek majd – bemutató előadásokkal, érdekességekkel. A jelenkori kutatások és friss eredmények világából szervezünk előadásokat, ahová az oktatási és kutatási intézményekből várunk részvevőket. Mindezek mellett pedig kiállítások színesítik még ezt a napot.


Minden érdeklődőt, szakmai szervezetet (beszállítókat, integrátorcégeket, szakmai oktatási és kutatási felelősöket, végfelhasználókat) biztatunk arra, hogy ezen a napon látogassanak el a konferenciára, és gyarapodjanak hasznos tudással, kapcsolatokkal és tapasztalatokkal – hisz ez a találkozó erről szól.
A tervezett program második és harmadik napja a szokásos PCS Találkozókat idézi majd, főszerepben a szakmai előadásokkal.

 

PCS Meeting Szervezők
http://pcsmeeting.hu