Skip to main content

Osram – Infra LED

Megjelent: 2018. augusztus 22.

osram lidAz Osram Opto Semiconductors bővíti az infravörös Oslon Black kínálatát egy újabb, szűkebb ±25° szögben világító infra LED-del. Az új SFH 4718A IRED eszköznek köszönhetően a közepes rögzítési tartományú kamerarendszerek megvilágító egységei többé nem igényelnek másodlagos optikát. Az Oslon Black család széles választékot kínál a legkülönfélébb infravörös alapú alkalmazásokhoz.

 

A négyféle teljesítményosztály optikai kimenetei 0,3 W-tól 2 W-ig terjednek, három hullámhossz 810 nm, 850 nm és 940 nm és három fénysugárszög (±25°, ±45° és ±75°) jellemzőkkel. Az Oslon Black sorozat a teljes infravörös megvilágítási tartományt lefedi. Az alkalmazások közé tartozik a zártkörű televíziós (CCTV) rendszerek infravörös fénycsövekkel monitorozott területeinek – a közterületek, a parkolóhelyek és a vállalati helyiségek, múzeumok és bankok – megvilágítása.

osram


Az infravörös megvilágítás növelésével a kamera kiváló minőségű képeket ad a fényviszonyoktól függetlenül. Az SFH 4718A kiváló sugárzási intenzitással rendelkezik, 730 W/sr. Az 1 A áramnál az IRED optikai teljesítménye 0,8 watt (W). 850 nm-es hullámhosszuk alig észrevehető az emberek számára, de egyértelműen a kamera érzékelőinek érzékenységi tartományába esik.

 

https://www.osram.com/os/press/press-releases/