Skip to main content

Online IO-Link workshopot szervez a Magyar IO-Link Közösség

Megjelent: 2020. november 03.

io link workshop lidAz IO-Link konzorcium tagjai évről-évre egyre több workshopot szerveznek főként Nyugat Európában, az USA-ban és a Távol-Keleten. Az IO-Link User Workshop Magyarországon harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar IO-Link Közösség szervezésében. Tekintettel a kialakult helyzetre, ezúttal egy két napos online webinár formájában.

 

 

Az IO-Link User Workshop-ok célja, hogy az ipari szektor szereplői betekintést kapjanak az IO-Link technológiába, illetve az IO-Link Community működésébe. Ezenfelül megismerjék a technológia hazai meghatározó cégeit, illetve IO-Link megoldásaikat.
A webinár valamennyi előadását magyar nyelven tartják, ahol IO-Link szakértők gyakorlati példákon keresztül mutatják be a technológia előnyeit, például hogy mennyire egyszerű az IO-Link-képes ipari szenzorok és aktuátorok konfigurációja, valamint azok felügyelete, karbantartása és cseréje.

 

iolinkworkshoppicture 

 

A két napos eseményen a résztvevőknek lehetőségük lesz a rendezvény során felmerülő kérdéseiket feltenni és szakértőkkel megvitatni.
A rendezvényen való részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött.

 

Az IO-Link User Workshop időpontja: 2020. november 11–12.

 

A workshop webinár előadások mindkét napon 9:30-kor kezdődnek

 

Jelentkezzen most!

 

Regisztráció